(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija asuntovuokraukseen
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

Etsimme nyt

MYYNTINEUVOTTELIJAA ASUNTOVUOKRAUKSEEN

Helsinkiin

”Rohkeus kokeilla uutta vie meitä kaikkia eteenpäin.”

Oletko ihmisten parissa viihtyvä myynnin ammattilainen, joka haluaa auttaa asiakkaitamme löytämään omalta tuntuvan kodin? Tule töihin kannustavaan ja kunnianhimoiseen porukkaamme saattamaan ihmiset ja kodit yhteen!

Myyntineuvottelijana tehtäväsi on helpottaa asiakkaidemme elämää. Tehtävä on monipuolista ja itsenäistä asiakaspalvelutyötä: olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin, esittelet asuntoja ja valitset vuokralaisia. Huolehdit vuokrasopimuksen laatimisesta ja allekirjoituksista ja luovutat asunnot vuokralaisille. Hallinnoit vuokrattaviin asuntoihin liittyviä tietoja ja vuokrausehtoja, saamiamme toimeksiantoja sekä laadit vuokra-asuntoilmoituksia. 

Pidät tiiviisti yhteyttä myös asuntojen vuokranantajien kanssa ja varmistat erinomaisen asiakaskokemuksen myös heille. Tässä tehtävässä toimit tiiviisti asiakasrajapinnassa ja sinulle on tärkeää, että asiakas on kaiken toimintamme keskiössä. 

Olisitko sinä etsimämme asiantuntija?

Menestyt tässä tehtävässä, mikäli olet kokenut vuokrauksen tai myynnin osaaja, joka tarjoaa asiakkaillemme odotukset ylittäviä palvelukokemuksia. Toimit tehokkaasti myös paineen alla ja sinulla on kyky viedä asiat päätökseen. Nautit asiakastyöstä ja olet valmis joustamaan työajoissasi asiakkaan tarpeiden mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin. Käytät moderneja IT-järjestelmiä sujuvasti ja pystyt hyödyntämän digitaalisia kanavia työssäsi. Tehtävä edellyttää myös ajokorttia.

Odotamme sinulta vahvaa kokemusta asiakkuuksien hoitamisesta sekä kaupallista tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta. Palvelet asiakkaitamme ammattitaitoisesti suomeksi ja englanniksi. Katsomme eduksi myös aiemman kokemuksen vastaavista tehtävistä, LVV/LKV-pätevyyden sekä ruotsin kielen taidon. 

Miksi YIT? 

Me YIT:llä luotamme osaajiimme. Onnistumiset eivät synny ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Työsi tuloksena pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat. Yhdessä rakennamme parempaa arkea.   

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, ole yhteydessä myyntipäällikkö Siru Kääriäiseen, puh. 040 503 7822 (ke 18.11. klo 13-14.30, pe 20.11. klo 8-10 tai ma 23.11. klo 8-9.30).

Hae tehtävään ke 25.11.2020 mennessä ja liity rautaisten osaajien joukkoomme!