(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija asuntovuokraukseen ja -myyntiin
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Etsimme Tampereelle

MYYNTINEUVOTTELIJAA ASUNTOVUOKRAUKSEEN JA -MYYNTIIN 

”Hyvässä seurassa tohtii nousta korkealle.”

Oletko ihmisten parissa viihtyvä myynnin ammattilainen, joka haluaa auttaa asiakkaitamme löytämään omalta tuntuvan kodin? Tule töihin kannustavaan ja kunnianhimoiseen porukkaamme saattamaan ihmiset ja kodit yhteen.

Myyntineuvottelijana tehtäväsi on helpottaa asiakkaidemme elämää. Tehtävä on monipuolista ja itsenäistä asiakaspalvelutyötä: olet aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin, esittelet asuntoja ja valitset vuokralaisia. Huolehdit vuokrasopimuksen laatimisesta ja allekirjoituksista ja luovutat asunnot vuokralaisille. Hallinnoit vuokrattaviin asuntoihin liittyviä tietoja ja vuokrausehtoja, saamiamme toimeksiantoja sekä laadit vuokra-asuntoilmoituksia.

Pidät tiiviisti yhteyttä myös asuntojen vuokranantajien kanssa ja varmistat erinomaisen asiakaskokemuksen heille. Halutessasi sinulla on mahdollisuus kehittyä myös uudiskohteiden myynnin vahvaksi osaajaksi. Tässä tehtävässä toimit tiiviisti asiakasrajapinnassa ja palvelet asiakkaita vuokrauksen lisäksi asuntomyyntiin, materiaalivalintoihin ja muutostöihin liittyen. Roolissasi ymmärrät asiakkaan olevan kaiken toimintamme keskiössä.

Oletko sinä etsimämme työkaveri?

Menestyt tässä tehtävässä, kun olet kokenut vuokrauksen/myynnin osaaja, joka tarjoaa asiakkaillemme odotukset ylittäviä palvelukokemuksia. Toimit tehokkaasti myös paineen alla ja sinulla on kyky viedä asiat päätökseen. Nautit asiakastyöstä ja olet valmis joustamaan työajoissasi asiakkaan tarpeiden mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin. Käytät tietokonetta ja IT-järjestelmiä sujuvasti, sinulla on ajokortti ja palvelet asiakkaitamme ammattitaitoisesti suomeksi ja englanniksi.

Sinulla on vahva kokemus asiakaspalvelutyöstä ja kaupallinen tai muu tehtävään soveltuva koulutus. Katsomme eduksi myös LVV/LKV-pätevyyden sekä ruotsin kielen taidon.

Miksi YIT?

Me YIT:llä luotamme osaajiimme. Onnistumiset eivät synny ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Työsi tuloksena pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat. Yhdessä rakennamme parempaa arkea.  

Lisätietoja tehtävästä antavat Siru Kääriäinen (Vuokraus), puh. 040 503 7822 ja Maarit Riihelä (Myynti), puh. 050 368 2263 seuraavina ajankohtina: ke 16.9. klo 15-16.30, ma 21.9. klo 8-9 ja ti 22.9. klo 14-16.30.

Hae tehtävään 23.9.2020 mennessä ja liity rautaisten osaajien joukkoomme!