(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija asuntomyyntiin
YIT Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Etsimme nyt

MYYNTINEUVOTTELIJAA ASUNTOMYYNTIIN

Helsinkiin

”Rohkeus kokeilla uutta vie meitä kaikkia eteenpäin.”

Oletko ihmisten parissa viihtyvä myynnin ammattilainen, joka haluaa auttaa asiakkaitamme löytämään omalta tuntuvan kodin? Tule töihin kannustavaan ja kunnianhimoiseen porukkaamme saattamaan ihmiset ja kodit yhteen.

Myyntineuvottelijana tehtäväsi on helpottaa asiakkaidemme elämää. Kontaktoit ja tapaat asiakkaita, esittelet asuntoja sekä ylläpidät asiakastietoja myyntijärjestelmässä. Myyt asuntoja niin rakenteilla olevista kuin valmiistakin kohteista. Autat asiakasta asunnonostoprosessissa ja hyödynnät sekä sisäisiä että ulkoisia yhteistyökumppaneita varmistaaksesi parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen ja palvelun. Osana myyntitiimin toimintaa osallistut myös erilaisiin asiakastapahtumiin ja toimipisteen päivystysrinkiin. 

Olisitko sinä etsimämme tiimikaveri?

Menestyt tässä tehtävässä, kun olet kokenut myynnin ja asiakaspalvelun osaaja, joka tarjoaa asiakkaillemme odotukset ylittäviä palvelukokemuksia. Työskentelyotteesi on tavoitteellinen ja suhtaudut avoimesti uusiin toimintatapoihin. Toimit tehokkaasti myös paineen alla, joustat tilanteen vaatiessa ja kykenet viemään asiat päätökseen. Nautit asiakastyöstä ja olet valmis työskentelemään asiakkaan tarpeiden mukaan myös iltaisin ja viikonloppuisin. 

Odotamme sinulta kokemusta tuloksekkaasta asiakaspalvelu- ja myyntityöstä. Käytät tietokonetta ja IT-järjestelmiä sujuvasti ja opit nopeasti uusia toimintatapoja ja järjestelmiä. Sinulla on ajokortti ja palvelet asiakkaitamme ammattitaitoisesti suomeksi ja englanniksi. Tehtävään soveltuva koulutus, LKV, YKV tai KiAT-pätevyys sekä muu kielitaito katsotaan eduksi.

Miksi YIT?

Me YIT:llä luotamme osaajiimme. Onnistumiset eivät synny ilman sitoutuneita ja motivoituneita työntekijöitä, ja siksi panostamme työyhteisön hyvinvointiin päivittäin. Työsi tuloksena pääset jättämään jälkesi siihen, miten tulevaisuuden kestävät kaupungit toimivat. Yhdessä rakennamme parempaa arkea.   

Jos haluat kuulla lisää tästä tehtävästä ja tulevasta työporukastasi, soita tiimin esimiehelle Riikka Korkia-aholle, puh. 050 362 4305 (ti 12.1. klo 15-16 ja ma 18.1. klo 9-10).

Hae tehtävään 20.1.2021 mennessä ja liity rautaisten osaajien joukkoomme!