(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija asuntomyyntiin
YIT

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2019

Haemme asuntomyyntiimme Kuopioon

MYYNTINEUVOTTELIJAA

Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän ihmisten ja asuntojen parissa Kuopiossa.

Myyntineuvottelijanamme tehtäväsi on saattaa ihmiset ja kodit yhteen - löytää asiakkaillemme sopivin YIT koti ja päinvastoin. Myyntityön lisäksi pääset osallistumaan myös muihin asuntomyyntiin läheisesti liittyviin tehtäviin.

Savo-Karjalan alueen myyntitiimin jäsenenä pääset mukaan rautaisten ammattilaisten joukkoon, jossa tehdään lujasti töitä tavoitteiden saavuttamiseksi, mutta osataan tarvittaessa myös ottaa rennosti. Tiimissämme on positiivinen tekemisen meininki, hyvä me-henki, puhumme asioista suoraan ja oikeilla nimillä, uskallamme myös kyseenalaistaa asioita ja suhtaudumme tulevaisuuteen positiivisesti. Olemme sitä mieltä, että töissä pitää olla kivaa - silloin syntyy myös parhaat tulokset.

Olisitko sinä etsimämme asiantuntija?

Olet kunnianhimoinen, sosiaalinen ja tuloshakuinen myyjä, joka ei pelkää haasteita. Sinulla on jo aiempaa kokemusta asuntomyynnin parista ja näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä, tai olet alaa aloitteleva tulevaisuuden myyntitykki. Ensiluokkainen asiakaspalvelu ja asiakkaidemme unelmien toteuttaminen ovat sinulle sydämen asia - tärkein tavoitteesi on saattaa yhteen kodit ja ihmiset. Meillä asiakkaan luottamus on toimintamme keskiössä ja sinä osaatkin hoitaa työsi tunnollisesti erinomaisella asiakaspalveluotteella. Myyntineuvottelijallemme olennainen ominaisuus on intohimoinen suhtautuminen työhön, halu oppia uutta ja kehittyä tehtävässä.

Myyntineuvottelijalta edellytämme tehtävään soveltuvaa rakennus- tai kaupallisen alan koulutusta, LKV- ja Kiat-tutkinnot ovat vahva etu. Omaat erinomaiset vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot, mutta pystyt tarvittaessa työskentelemään myös yksin. Käytät tietokonetta ja IT järjestelmiä sujuvasti, olet joustava työskentelyaikojen suhteen ja langat pysyvät käsissäsi niin vilkkaimpina kuin rauhallisempina myyntisesonkeina.

Haluamme luoda työympäristön, jossa ihmisemme viihtyvät ja ovat sitoutuneita. Onnelliset ihmiset ovat yksi liiketoimintamme tärkeimmistä kulmakivistä ja uskomme, että avoimuus, osallistava työskentelytapa, ihmisten kehittäminen sekä johtamisen ja palkitsemisen käytännöt ovat keinoja tämän tärkeän tavoitteen saavuttamisessa sekä avain yhtiön menestykseen. Meillä arvostetaan tekemisen meininkiä ja luotamme henkilöstömme osaamiseen ja ammattitaitoon.

Mitä sinä odotat tulevaisuudelta?

Meillä on tarjota haastavia tehtäviä pitkälle tulevaisuuteen. Tarjoamme monipuolisia mahdollisuuksia ja panostamme osaamisen kehittämiseen. Innostunut ja hyvinvoiva henkilöstö on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi tulevaisuutta suunnitellaankin aina henkilön omat vahvuudet ja kiinnostuksen kohteet huomioon ottaen.

Mikäli haluat lisätietoja tehtävästä, voit olla yhteydessä Sari Pietiläiseen, puh. 050 339 4949.

Hae tehtävään 27.1.2019 mennessä ja liity tulevaisuuden rakentajien joukkoomme!