(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija, Ab Chipters Food Oy
Ab Chipters Food Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020
Ab Chipsters Food Oy on ammattilaiskeittiöiden palvelutukku, joka tunnetaan erityisesti laadukkaasta tuorekalasta ja monipuolisista kalavalmisteista. Kalan lisäksi valikoimaamme kuuluvat liha-, HeVi-, maito- ja leipomotuotteet. Chipsters Food kuuluu Martin & Servera -konserniin.

Haemme asiakasyrityksellemme Ab Chipsters Food Oy:lle suorarekrytointina aktiivista ja asiakaspalveluhenkistä MYYNTINEUVOTTELIJAA puhelinmyyntityöhön Jyväskylään vahvistamaan myyntiorganisaatiota.

Tehtävässä vastaat Chipstersin tuotteiden myynnistä nimetyille HoReCa-ja vähittäiskaupan asiakkaille. Luot kysyntää sekä tutuille että uusille laadukkaille tuotteille ja tuoteryhmille. Toimit aktiivisesti, itsenäisesti ja tavoitteellisesti nykyisten asiakkaiden parissa sekä huolehdit heidän tarpeistaan ja tuotetuntemuksestaan. Hankit nälkäisesti uusia asiakkaita tarjoten heille ratkaisujamme ennakkoluulottomasti. Yrityksen asiakkaita ovat hotelli-, ravintola- ja suurtalousasikkaat sekä vähittäiskaupat.

Ratkaisevaa työssä menestymisessä on taito paneutua asiakkaiden toimintaympäristöön, asiakaskunnan arvostuksiin sekä ruokatrendien muutoksiin. Lisäksi tarvitset aimo annoksen asiakaspalveluasennetta sekä mausteeksi tavoitteellisuutta ja suunnitelmallisuutta kaikkeen tekemiseesi. Ruokaosaajana sinulla on jo kokemusta vastaavista puhelinmyynti tehtävistä ja haluat kehittyä rautaiseksi ammattilaiseksi. Olet luontaisesti helposti verkostoituva.

Herätät asiakkaiden luottamuksen hallitsemalla viimeisimmät ruokatrendit ja innostat luomalla niistä houkuttelevat ratkaisut asiakkaalle tilanteeseen kuin tilanteeseen. Voit olla taustaltasi esim. keittiömestari tai omaat muuten vahvan ravintola-alan liiketoiminnan tuntemuksen. Raportoit tehtävässäsi myyntijohtajalle.


Toivomme sinulta:
- aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä elintarvike- ja/tai suurkeittiöalalta
- vahvaa myyntihenkisyyttä ja tuloshakuisuutta sekä luovaa ongelmanratkaisukykyä
- vahvaa asiakaspalveluasennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja
- oma-aloitteista, innostunutta työskentelyotetta ja hyvää paineensietokykyä
- hyvää MS Office ohjelmien hallintaa
- englannin kielen taitoa, ruotsin kielen taidosta on etua

Tarjoamme:
- mielenkiintoisen, monipuolisen, itsenäisen ja vaihtelevan toimenkuvan
- laadukkaat tuotteet
- näköalapaikan kasvavan, alalla tunnetun elintarvikealan palveluksessa


Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi meille jo tänään, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Jyväskylän HR-asiantuntija Essi Kalajanniska, 040 173 9797, essi.kalajanniska@go-on.fi.