(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija (2)
Tampereen Sähkölaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Oletko myynnillinen, rohkea ja yrittäjähenkinen? Oletko aina halunnut olla mukana luomassa jotakin uutta? Tässä on tilaisuutesi! Tampereen Sähkölaitos on 130-vuotias vahva, perinteinen ja vakavarainen energiayhtiö, joka haluaa olla lähellä asiakasta ja laajentaa nyt palveluaan Hämeenlinnaan.

Haemme siksi joukkoihimme kahta kokopäiväistä

MYYNTINEUVOTTELIJAA (2)

Tehtävästä

Pääset rakentamaan myynnin liiketoimintamme täysin uudella alueella. Kunhan toiminta on saatu sujuvasti käyntiin, saat työparisi kanssa vastata itsenäisesti alueesi myynnistä ja siihen liittyvistä aktiviteeteista kuten markkinoinnin ja kampanjoiden ideoinnista ja toteutuksesta.

Päivittäisessä työssäsi tapaat kasvotusten tulevia asiakkaitamme keskustan toimipisteessämme, tapahtumissa ja ständeillä eri puolella kaupunkia. Paikallistuntemuksenne siivittäminä suunnittelette itse työparisi kanssa liikkuvien myyntipisteiden sijoittamisen juuri sopiviin kohteisiin. Pääasiallinen vastuusi on sähköenergian myynti yksityisasiakkaille, mutta myös edistyksellisten energiaratkaisujen esittely alueen yrityksille on merkittävässä roolissa.

Pähkinänkuoressa: työsi tarkoituksena on seuraavan vuoden kuluessa saavuttaa asetetut myyntitavoitteet ja rakentaa meille uusi, tyytyväinen asiakaskunta Kanta-Hämeen alueella.

Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työtehtävien hoitamista.

Sinusta

Etsimme sinua, myynnin vahva ammattilainen, jolla on kykyä ja näkemystä toimia tavoitteellisesti ja tuloksellisesti hyvin itsenäisessä toimintaympäristössä. Tässä roolissa hyvä paikallistuntemus on tarpeen, koska se auttaa sinua hahmottamaan parhaat myynnin ja asiakkaiden kohtaamisen paikat Hämeenlinnan seudulla.

Tyyppinä olet avoin, päämäärätietoinen, positiivinen ja joustava. Nautit itsenäisestä vastuun kantamisesta, ja asiakaslähtöisyys sekä luottamuksen rakentaminen ovat toivottavasti sinulle sydämen asioita. Vaikka nautitkin suuresti tuloksen tekemisestä ja myyntitavoitteiden saavuttamisesta, sinusta löytyy myös sisäinen joukkuepelaaja, koska toimit tiiviisti työparisi kanssa yhteisten tavoitteiden eteen.

Mitä saat?

Saat itsenäisyyttä ja vastuun toimialueesi myyntituloksesta ja kampanjaideoinnista – ja sinulla on toki samalla organisaatiomme asiantunteva tuki tarvittaessa. Missiomme on tarjota ratkaisuja ilmastonmuutokseen panostamalla yhä laajemmin uusiutuvaan energiaan, joten toivottavasti tämä toimintamme ydin antaa myös sinulle merkityksellisyyden tunnetta työhösi!

Energiateollisuuden TESin mukaisen kiinteän kuukausipalkan lisäksi voit kerryttää tulospalkkiota, ja sinulle kuuluvat luonnollisesti myös kattavat työsuhde-etumme, kuten laaja työterveyshuolto, lounasetu sekä liikunta- ja kulttuurietu.

Lisätietoja ja hakeminen

Jos jokin jäi vielä askarruttamaan, ota yhteyttä tulevaan esimieheesi Taru Västilään, puh. 0440 225 256, taru.vastila@sahkolaitos.fi

Jos sen sijaan tiedät jo olevasi etsimämme myyntiosaaja, hae tehtävää 24.11.2019 mennessä täyttämällä sähköinen hakemus oheisen hakulinkin kautta tai osoitteessa www.sahkolaitos.fi/ura. Vakuuta meidät liittämällä mukaan vapaamuotoinen hakemus, jossa kerrot motivaatiostasi ja osaamisestasi. Lisää mukaan myös CV ja palkkatoiveesi.

Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten laita hakemuksesi meille pikimmiten! Tehtävä täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työpaikan sijainti: Hämeenlinna

Osana rekrytointiprosessiamme, tehtävään valituille tehdään työhöntulotarkastus ja huumetesti.