(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija (2 hlöä) Oulun Energialle
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2018Työn kuvaus:
 

Oulun Energia Oy muodostaa yhdessä tytäryhtiöidensä (Oulun Sähkönmyynti Oy, Oulun Energia Siirto ja Jakelu Oy, Oulun Energia Urakointi Oy, Turveruukki Oy ja Huoltovoima Oy) kanssa Oulun Energia -konsernin. Oulun Energia -konsernin liikevaihto tilikaudella 1.1.-31.12.2017 oli 281,1 M€ ja liikevoitto 35 M€. Konserni työllisti keskimäärin yli 401 henkilöä.  

Haemme nyt Oulun Sähkönmyynti Oy:hyn myynti- ja markkinointiyksikköön myynnillisiä ja energisiä

MYYNTINEUVOTTELIJOITA (2 HLÖ)

vastaamaan yrityksen palvelujen myynnistä kuluttaja- ja kotitalousasiakasryhmään. Kyseessä on vakituinen tehtävä. Työt alkavat sopimuksen mukaan ja työpiste tulee sijaitsemaan Oulun Energian päätoimistolla Kasarmintie 6.

Voit olla urasi alkuvaiheessa oleva myyntitykki tai kokeneempi alan konkari, pääasia että olet elementissäsi uusasiakashankinnassa ja ensiluokkaisen asiakaskokemuksen tuottamisessa. Erinomaiset vuorovaikutustaidot sekä raudanluja tahto ja asenne edesauttavat tehtävässä menestymistä. Tärkeää on, että osaat myös johtaa omaa työtäsi. Mikäli suhtaudut intohimoisesti myynti- ja asiakaspalvelutyöhön, nautit tavoitteista, ihmisten kohtaamisesta ja olet kiinnostunut energia-alan toimintaympäristön muutoksesta, etsimme juuri sinua!

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän ”Pohjoista Voimaa” -energiapalvelujen aallonharjalla. Saat mielenkiintoisen mahdollisuuden kehittää osaamistasi rautaista ammattitaitoa omaavien kollegoiden ja kiinnostavien yhteistyökumppaneiden kanssa. Päivittäisessä tehtävässäsi pääset hankkimaan uusia asiakkaita ja järjestämään tapaamisia heidän kanssaan. Tehtävä keskittyy aluksi kuluttaja-asiakasryhmään, mutta ajan myötä sinulla on mahdollisuus osallistua myös yritysmyyntiin ja edetä urallasi.

Tulemme kokeilemaan erilaisia myynnillisiä konsepteja parhaimpien käytäntöjen ja tuloksekkaan tavan löytämiseksi, mm. hyödyntämään käyttöönotettavan markkinointiautomaation tuotoksia sekä kokeilemaan eri myyntikanavia ja palvelumyynnin ansaintamalleja. Tehtävästä maksetaan kiinteä kuukausipalkka jonka lisäksi myyntineuvottelijat tulevat kuulumaan konsernin bonusjärjestelmän piiriin.

Mikäli koet, että tämä tehtävä on kuin sinua varten, lähetä hakemuksesi ja cv:si helen.vesik@adecco.fi viimeistään 19.08.2018. Haastattelujen ensimmäinen kierros pidetään siitä seuraavalla viikolla, ja toinen kierros 30.-31.08.2018 Lisäkysymyksiin vastaa Adeccolta Helen Vesik 040 167 8094 (ei tavoitettavissa 31.07- 08.08.2018). Onnea hakuun!

Asiakkaan tehtävänimike:  Myyntineuvottelija


Sijainti:  Oulu


Työsuhde:  Vakituinen


Yhteyshenkilö:  Helen Vesik, 0401678094


Toimipaikka:  Oulu