(Poistunut julkaisusta)

Myyntineuvottelija (2) Helsinki
Valio

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2018

Tartu mahdollisuuteen ja tule mukavaan ja ammattitaitoiseen porukkaamme! Valion Myyntipalveluun Helsinkiin haetaan vakituiseen työsuhteeseen kahta myyntineuvottelijaa.

Myyntipalvelu vastaa tuotteiden myynnistä asiakkaille monikanavaisen asiakaspalvelujärjestelmän kautta, sekä tukee sähköisten tilausjärjestelmien toimintaa. Lisäksi myyntipalvelussa hoidetaan Valion ja jakeluyhteistyökumppaneiden asiakaspalautteet.

Myyntineuvottelijan tehtäviin kuuluvat:
- Valion vähittäiskauppa-, Food Service- ja Teollisuustuotteiden myynti monikanavaisen contact center -järjestelmän kautta (puhelin, sähköposti, chat)
- Asiakkaiden tilauksien käsittely sähköisten tilausjärjestelmien kautta
- Asiakaspalautteiden käsittely puhelimitse ja sähköisesti
- Päivittäinen yhteydenpito sisäisiin sidosryhmiin (mm. varastot, kuljetus, laskutus)

Edellytämme hakijoilta:
- Tehtävään soveltuvaa koulutusta (opistotason kaupallinen ja/tai logistinen koulutus) tai useamman vuoden työkokemusta vastaavia tietoja ja taitoja vaativissa tehtävissä
- Vahvaa näyttöä tuloksellisesta asiakaspalvelusta ja myyntityöstä
- Joustavuutta, positiivisuutta, oma-aloitteisuutta ja paineensietokykyä
- Intoa ja halua kehittää omaa työtään ja työyhteisön toimintatapoja
- Olet tiimipeluri varustettuna erinomaisilla sosiaalisilla taidoilla

Ruotsin kielen sujuvasta suullisesta taidosta on hyötyä työtehtävässä, myös
SAP -järjestelmän tuntemus ovat eduksi tehtävän hoidossa.

Kun aloitat meillä, saat hyvän perehdytyksen työtehtäviisi. Panostamme henkilöstömme osaamisen ja työelämän taitojen kehittämiseen koulutusten ja valmennusten kautta. Johtamislupauksemme on innostaa saavuttamaan yhteiset tavoitteemme. Tarjoamme mielenkiintoisen, monipuolisen ja vastuullisen työn, saat myös käyttöösi suuren ja maineikkaan suomalaisen elintarvikeyrityksen edut.

Valiolla uskomme, että yhdessä voimme tehdä työelämästä paremman! Toimintaamme ohjaavat henkilöstöperiaatteemme: henkilökohtainen vastuu, toistemme auttaminen, yhdessä kokeileminen ja oppiminen sekä työn tuloksellisuus.

Lisätietoja tehtävästä: palvelupäällikkö Pirjo Kaartinen p. 050 3841 381 kertoo sinulle mielellään lisää tehtävästä. Voit soitella 15.8. klo 13-14 sekä 22.8. klo 13-14. Lisätietoja Valiosta www.valio.fi

Hakemukset: Odotamme sinua jo innolla mukaan porukkaamme. Käsittelemme hakemuksia aktiivisesti hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 26.8.2018 mennessä hakulinkin kautta.