Myyntineuvoja kesäksi K-ryhmään
Kesko Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019

ETSIMME KESÄTÖIHIN MYYNTINEUVOJIA RUOKAKESKON TAVARAKAUPAN HEVI-TUOTELINJAAN


 


Innostutko kaupasta, uusista haasteista ja ajatteletko digitaalisesti? Halutko merkityksellisen kesätyön, jossa pääset kehittämään osaamistasi monipuolisissa tehtävissä? Tule kesätöihin K-ryhmään ja kirjoita oma kappaleesi eurooppalaisen kaupan alan menestystarinaan.


 


K-ryhmä etsii energiseen joukkoonsa kesäksi Myyntineuvojia. Toimit osaavassa tiimissä, jossa pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä. Työskentelet Ruokakeskon Tavarakaupan Hedelmät ja vihannekset -tuotelinjassa Vantaan Hakkilassa. Myyntineuvojan tehtäviin kuuluu erilaiset asiakaspalvelutehtävät kuten hedelmien, vihannesten ja kukkien myynti K-kaupoille.


K-ryhmässä saat oman tehtäväsi ohella kokea päivittäin kaupan alan monipuolisen ja muuttuvan maailman.


 


Tehtävissä menestyminen edellyttää nopeaa päätöksentekokykyä sekä tahtoa tehdä kiivasrytmistä ja itsenäistä työtä. Haemme haasteita pelkäämätöntä henkilöä, joka on vastuullinen, ystävällinen ja reipas. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, pidät tiimityöskentelystä ja kommunikoit sujuvasti suomeksi. Kaupallinen tai elintarvikealan koulutus ja kokemus vastaavassa tehtävässä työskentelystä sekä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.


 


Kaupan ala on jatkuvassa murroksessa ja tarjoaa siten mielenkiintoisen työympäristön sekä mahdollisuuden kehittää jokaisen yksilöllisiä vahvuuksia. Meillä ei kesä mene hukkaan!


 


Tarjoamme mielenkiintoisen työn, mukavat työkaverit ja Kesko-konsernin edut.


 


K-ryhmä on uudistuva, vahva ja vastuullinen toimija yhdeksässä maassa, ja kesätyöntekijänä voit kehittää osaamistasi eurooppalaisen kaupan huippuosaajien rinnalla. Meillä kukaan ei jää yksin ja vastuullisena toimijana huolehdimme toisistamme, asiakkaistamme, yhteiskunnasta ja ympäristöstä. Vastuullisuus on K-ryhmässä jokapäiväistä työtä, jonka avulla autamme asiakkaitamme tekemään hyviä valintoja.


 


Tehdään hyvä kauppa – tule K-ryhmään.


 


Tehtävä on määräaikainen kesätyö ajalla n. 27.5.2019 – 30.08.2019. (kesto sovittavissa).


Lisätietoja tehtävästä saa Jani Lehtorannalta puh. 0505023463.


Lähetä hakemuksesi 08.03.2019 mennessä alla olevan linkin kautta.


-----------


K-ryhmässä voit rakentaa uran 45 000 eurooppalaisen kaupan huippuosaajan rinnalla. Toimimme päivittäistavarakaupassa, rakentamisen- ja talotekniikan kaupassa sekä autokaupassa. Itsenäiset ja kilpailuhenkiset K-kauppiasyrittäjät ovat työmme sielu, ja heidän innoittamanaan koko K-ryhmää ajaa vahva kutsumus: hyvä ruoka, ihmisten arjen helpottaminen ja maailman tekeminen paremmaksi paikaksi elää. Toimimalla vahvasti yhdessä läpi talon pystymme jatkuvasti ylittämään asiakkaidemme odotukset kivijalassa, B2B-kumppanina ja verkossa.


 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1226225
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 8.3.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa