(Poistunut julkaisusta)

Myyntilupa-asiantuntija
DRA Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2020

Haemme kokenutta myyntilupa-asiantuntijaa.

Kasvavan liiketoiminnan myötä haemme joukkoomme kokenutta myyntilupa-asiantuntijaa.

Kuuluisit myyntilupatiimiimme, mutta teet joustavasti yhteistyötä myös muiden tiimien kanssa. Katsomme eduksi aikaisemman työkokemuksen erilaisista myyntilupamenettelyistä ja painettavien pakkausmateriaalien hallinnasta. Toivomme, että omaat strategisen ja asiakaslähtöisen myyntilupanäkökulman lääkkeen elinkaaren kaikissa vaiheissa. Nautit ongelmanratkaisusta ja selvität haasteet ratkaisukeskeisesti tarmokkaalla ja järjestelmällisellä otteella. Koulutustaustaltasi olet proviisori, farmaseutti tai omaat muun soveltuvan koulutuksen.

DRA:lla sinulla on erinomaiset mahdollisuudet laajentaa osaamistasi monipuolisissa ja vaihtelevissa tehtävissä sekä asiakastoimeksiannoissa. Asiantuntijana pääset kehittämään DRA:n palveluita, vaikuttamaan muuttuvaan lääkealaan sekä verkostoitumaan kansainvälisesti. Kollegoinasi on lähes sata lääkealan asiantuntijaa sekä kansainvälinen asiantuntijaverkostomme. DRA:n yrityskulttuuri on innostava ja innovatiivinen sekä avoin uusille tuulille ja asiakkaiden palvelutarpeille.

Odotamme innolla uutta kollegaa, joten jos tunnistat itsesi yllä olevasta kuvauksesta, kuulisimme sinusta mieluusti mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.4.2020 mennessä. Voit jättää hakemuksesi ja palkkatoiveesi osoitteeseen talentpool@dra.fi