(Poistunut julkaisusta)

Myyntilupa-asiantuntija
Farenta Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

MYYNTILUPA-ASIANTUNTIJA ORIOLAAN

Oriolan myyntilupatiimi kasvaa vauhdilla ja haemmikin nyt joukkoomme myyntilupa-asiantuntijaa. Myyntilupa-asiantuntijana toimenkuvaasi kuuluvat ihmis- ja eläinlääkevalmisteiden myyntilupien ylläpitotyöt ja muut myyntilupa-asiantuntijan tehtävät. Työskentelet joko toimitiloissamme Espoossa tai pääkaupunkiseudulla sijaitsevissa asiakasyritystemme tiloissa.

Vuodesta 2016 alkaen Farentan lääkeyrityksille suunnatut asiantuntijapalvelut ovat täydentäneet Oriolan pohjoismaista palvelukokonaisuutta. Tuemme asiakkaidemme liiketoimintaa tarjoamalla lääkevalmisteen koko elinkaarelle alan kattavimman valikoiman korkealaatuisia palveluja. Autamme terveydenhuoltoalan toimijoita menestymään Pohjoismaissa. Sinulle tämä tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä kehittämään omaa osaamistasi ainutlaatuisessa toimintaympäristössä.

Sinulla on farmasian tai muun soveltuvan alan koulutus ja mielellään vähintään noin 3 vuoden kokemus myyntiluvista, erinomainen suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito, sujuvat tietotekniset taidot, tarkka ja järjestelmällinen ote työhön ja kykyä toimia sekä itsenäisesti että tiimissä.

Tarjoamme vakituisen työn, monipuolisia työtehtäviä ja mahdollisuuden kehittyä ja olla kehittämässä toimintaamme. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 20.6.2019 mennessä Farentan CV-pankkiin. Toimi nopeasti sillä täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan.

Tiedusteluihin vastaa Regulatory Affairs Team Lead Laura Riihimäki-Lampén p. 050 4099161 tai laura.riihimaki-lampen@oriola.com