(Poistunut julkaisusta)

Myyntilaskutuksen ammattilainen
Visma Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019
Mitä etsimme?

Voimakkaan kasvun myötä etsimme kokenutta myyntireskontran ammattilaista laskutustiimiimme. Työtehtävät sisältävät kaikkien tuotteidemme myyntilaskutusta, saatavien valvontaa sekä laskutukseen liittyvää asiakaspalvelua. Sinulla on myös näyttöjä laskutusprosessien kehittämisestä ja kokemuksesi myötä tuot meille uusia näkemyksiä toiminnan kehittämiseen.

Mitä odotamme?

Tehtävässä menestyminen edellyttää työkokemusta myyntilaskutuksen ja saatavien valvonnan tehtävistä. Laskutustiimi toimii osana asiakaspalvelua ja asiakkaan täytyy olla numero yksi kaikessa tekemisessäsi. Kokemuksesi myötä hallitset suuria asiakokonaisuuksia ja pystyt omaksumaan uusia asioita nopeasti.

Työntekijämme ovat ratkaisukeskeisiä, positiivisia sekä yhteisiin tavoitteisiin sitoutuneita. Ohjelmistoala kehittyy nopeasti ja muutokset ovat jatkuvia. Tämä vaatii työntekijöiltämme rohkeutta sekä ketteryyttä. Laskutus työskentelee laaja-alaisesti erilaisten asiakkaiden ja yrityksemme eri osastojen kanssa, joten sosiaalisuus ja yhteistyökyky ovat työntekijöidemme valtteja.

Mitä tarjoamme?

Meidät on valittu Great Place to Work -yritykseksi kahdeksana peräkkäisenä vuotena. Asetamme korkeita tavoitteita ja annamme työntekijöille paljon vastuuta tuloksiin pääsemisestä. Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut.

Työsuhde on vakituinen ja työpiste sijaitsee Lappeenrannassa. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi pikimmiten. Hakuaika päättyy 25.10.2019.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Support Manager Noora Kolis, noora.kolis@visma.com.
Puhelintiedustelut 044 049 4719: 17.10. klo 9 - 10 ja 22.10. klo 9 - 11.

Visma Solutions auttaa jo yli 170 000 asiakasta tehostamaan ja automatisoimaan liiketoimintaansa. Taloushallinnon, palkanlaskennan, verkkolaskutuksen, asiantuntijayritysten toiminnanohjauksen ja sähköisen allekirjoituksen tuotteemme ovat markkinajohtajia omilla aloillaan. Kasvutarinamme jatkuu ja tällä hetkellä meitä on yli asiantuntijaa 200 Helsingissä ja Lappeenrannassa. Lue lisää: www.vismasolutions.com.

Visma on pohjoismainen softatalo, jonka asiantuntijat auttavat yrityksiä ja organisaatioita tekemään asiat fiksummin uusimpaan teknologiaan pohjautuvien pilvipalveluiden avulla. Yrittäjähenkinen draivi ja monikansallinen konserni luovat ainutlaatuisen työympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.