(Poistunut julkaisusta)

Myyntilaskuttajia Tampereelle
Temp-Team

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2018
Etsimme modernien taloushallinnon ratkaisujen tuottamiseen erikoistuneelle asiakasyrityksellemme laskutuksen ammattilaisia nimikkeellä

Myyntilaskuttajia Tampereelle

Tässä tehtävässä työskentelet osana Tampereen yksikön laskutustiimiä ja vastaat yhdessä tiimisi kanssa konserniyhtiön laskutuksen toteuttamisesta oikea-aikaisesti ja laadukkaasti.

Työnkuvaasi kuuluu monipuolisia myyntilaskutukseen ja maksuvalvontaan liittyviä tehtäviä sekä tietojen päivitystä ja muokkausta laskutusjärjestelmiin. Työ pitää sisällään myös laskutukseen liittyviä selvittelytehtäviä ja päivittäisessä työssäsi pidät aktiivisesti yhteyttä sekä sisäisiin että ulkoisiin sidosryhmiin laskutukseen liittyvissä asioissa.

Asiakasyrityksessämme panostetaan prosessien ja toimintatapojen jatkuvaan kehitykseen, joten työssäsi pääset mukaan erilaisiin kehitysprojekteihin. Siksi toivomme, että myös sinulta löytyisi ennakkoluulottomuutta, kehitysintoa sekä kykyä omaksua uusia menetelmiä ja järjestelmiä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- Aikaisempaa työkokemusta sähköisestä laskutuksesta sekä sähköisen laskutuksen ja toiminnanohjauksen järjestelmistä
- Ymmärrystä kirjanpidosta ja arvonlisäverotuksen säännöksistä
- Tarkkaa ja järjestelmällistä työskentelyotetta
- Hyvää ongelmanratkaisu- ja paineensietokykyä
- Monipuolisia tietoteknisiä taitoja ja kykyä ottaa haltuun uusia järjestelmiä nopeasti
- Sujuvan suomen kielen taidon lisäksi kykyä työskennellä englannin kielellä. Ruotsin kielitaito katsotaan eduksi.

Kyseessä on kokopäiväinen ja pitkäaikainen työsuhde ja tehtävä alkaa heti syyskuun alusta perehdytyksellä.

Kuulisimme mielellämme sinusta lisää, joten kerro meille miksi olisit loistava vahvistus heidän tiimiinsä!

Huomioimme vain rekrytointijärjestelmämme kautta lähetetyt hakemukset, joten jätä hakemuksesi CV:n kera osoitteessa: www.temp-team.fi - Avoimet työpaikat - Myyntilaskuttajia Tampereelle. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä tullaan täyttämään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Mahdollisissa tiedusteluissa voit olla yhteydessä Temp-Teamin konsulttiin Eveliina Tanniseen sähköpostitse eveliina.tanninen@temp-team.fi tai puhelimitse 040 350 0745 (9.7 alkaen, arkisin klo 9-16).