Myyntikoutsi, kesätyöntekijä
M&J Dynastia Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Kesäsesongin alkaessa laajennamme esimiesresurssejamme ja nyt etsimmekin joukkoomme Kuopioon ja Helsinkiin kolmea (3), Ouluun kahta (2) sekä Jyväskylään ja Varkauteen yhtä (1) energistä ja positiivista henkilöä myynninvalmennus tehtäviin kevään ja kesän ajaksi.

Työtehtävissäsi olet mm. mukana projektiluontoisissa myyntitehtävissä ja pääset vastaamaan oman tiimin myynnistä sekä raportoinnista. Teemme yhteistyötä Suomen suurimpien kustantajien kanssa, Vappu Pimiän Ruokaboksin kanssa, Suomen Terveysravinnon ja Pro Elinvoiman kanssa sekä kotimaisen Hohde-luonnonkosmetiikan kanssa, eli tuotteet ovat tunnettuja ja laadukkaita ja tarjoamme näitä ainoastaan olemassaoleville asiakkaille. 

Voit olla esimerkiksi jo hieman kokemusta omaava myyjä, joka haluaa ottaa seuraavan askeleen uralla esimiestehtävien parissa. Tai sitten olet aivan uusi kyky alalla, olet kiinnostunut myynnistä ja ihmisten parissa työskentelystä, haluat oppia opettamaan muita ja saada monipuolista työkokemusta. Meille eniten merkitsee positiivinen asenne ja motivoitunut ote työelämään. Panostamme jokaisen henkilön perehdyttämiseen ja koulutamme jokaisen kesäkoutsin työhön olivat lähtökohtasi mitkä tahansa. Kouluttajilla on yli 30 vuoden kokemus myynnistä sekä myyntivalmentamisesta, joten takaamme kattavan ja innostavan koulutuksen. Palkka koostuu varmasta takuu osuudesta ja reiluista bonuksista.

Nämä paikat sopivat myös esimerkiksi kaupallisen alan opiskelijoille (kysy myös mahdollisuutta suorittaa työharjoittelu palkallisesti!)

Hakemukset/tiedustelut: Janiina Kekkonen (myyntijohtaja) sähköpostitse janiina.kekkonen@mjdynastia.fi ja puhelimitse 044-5264462

Voit jättää hakemuksen myös kotisivuillamme:
www.mjdynastia.fi/rekry


M&J Dynastia on ympäri Suomea toimiva myyntiorganisaatio. Työllistämme tällä hetkellä n. 60 henkilöä ja tavoitteenamme on kasvaa alallamme merkittäväksi toimijaksi. Panostamme jokaisen myyjän henkilökohtaiseen kouluttamiseen sekä toimimme eettisesti ja vastuullisesti. Tällä hetkellä myymiämme tuotteita ovat A-Lehtien tuotevalikoima, Ruokaboksi-palvelu sekä Hohde luonnonkosmetiikka.

Olemme Oikotien myöntämä Vastuullinen Työnantaja, Kauppalehden Menestyjä 2020 sekä olemme saaneet Suomen Asiakkuusmarkkinointiliiton myöntämän Reilu työnantaja statuksen. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1426908
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Kesätyö
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Oulu, Varkaus