Myyntikoordinaattori
UPM-Kymmene Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 30.4.2021

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme myyntikoordinaattoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen UPM Pulp Sales Oy:n Timberin tilaus-laskutustiimiin Tampereelle.
 

Mitä teet

 • Vastaat sahatavaran tilausten käsittelystä päävastuualueena Ranska

 • Teet kuljetusbuukkauksia sekä Suomesta että Ranskan terminaalista lähtevistä eristä

 • Teet päivittäin yhteistyötä asiakkaiden, kuljetusliikkeiden sekä myynti-, tuotanto- ja lähetyshenkilöstöjen kanssa

 • Laadit asiakasavauspyyntöjä ja ylläpidät asiakasrekisteriä WSS-järjestelmässä

 

Kuka olet

 • Sinulla on tehtävään soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai muu vastaava tutkinto sekä vähintään kahden vuoden työkokemus tilausten käsittelystä

 • Aiempi kokemus WSS-järjestelmästä sekä sahatavaratuntemus katsotaan eduksesi

 • Olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvät yhteistyö- sekä organisointitaidot

 • Pystyt työskentelemään sekä itsenäisesti että tiimissä

 • Olet paineensietokykyinen ja sinulla on hyvät valmiudet muutoksiin

 • Ranskan kielen taito on ehdoton edellytys tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa, lisäksi odotamme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

 

Mitä UPM tarjoaa sinulle

 • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu korkea osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.

 • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

 • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.

 • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin

 

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa tilaus-laskutustiimin päällikkö Sari Heikkilä, sari.h.heikkila@upm.com, puh. 0204147119 tai 0407031829.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 16.5.2021. Liitäthän hakemuksesi oheen myös ansioluettelosi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja voimme aloittaa haastattelut ennen hakuajan päättymistä.

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä HR-palvelukeskukseen: careers@upm.com tai puh. +358204146600.

UPM:n työpaikkoihin valittaville henkilöille suoritetaan turvallisuusselvitys yhtiön rekrytointiohjeen ja turvallisuusselvityslain 726/2014 mukaisesti.

UPM on tupakoimaton työpaikka

UPM Timber valmistaa mänty- ja kuusisahatavaraa rakennus-, huonekalu-, puusepän- ja pakkausteollisuuteen maailmanlaajuisesti. Sahojemme tuotanto pyörii täysin ilman fossiilisia polttoaineita. Käytämme sertifioitua raaka-ainetta pohjoismaisista metsistä sekä viimeisimpiä sahateollisuuden tekniikoita korkealaatuisen ja asiakasvaatimukset täyttävän sahatavaran tuottamiseksi. UPM Timberillä on Suomessa neljä sahaa, joiden yhteenlaskettu vuotuinen kapasiteetti on 1,5 M kuutiometriä havusahatavaraa, sekä laaja oma myyntiverkosto Euroopassa ja Aasiassa. UPM Timberin henkilöstömäärä on noin 400 ja pääkonttori sijaitsee Tampereella. www.upmtimber.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot