(Poistunut julkaisusta)

Myyntikoordinaattori
Havi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2021

Myyntikoordinaattorina olet edistämässä myyntiämme Suomessa ja huolehtimassa asiakkaidemme laadukkaasta palvelemisesta. Roolissasi olet osa myynti- ja markkinointiorganisaatiota. Vastuullasi on tukea myynnin tilauskäsittelyä, asiakaspalvelua, omien myymälöiden toimintaa ja laskutusta.

Tuot asiakkaiden palautteen sekä omat näkemyksesi tuotekehitykseen ja markkinointiin. Toimit yhteistyössä sisäisten sidosryhmien kanssa, joista keskeisimpiä ovat logistiikka, markkinointi ja tuotehallinta.  Työskentelet luontevasti ja ammattimaisesti vuorovaikutustilanteissa erilaisten ihmisten kanssa ja viestit sujuvasti sekä suullisesti että kirjallisesti, myös englannin kielellä.

Tehtävä on määräaikainen äitiysloman sijaisuus. 

Miksi valita meidät?

Tulet työskentelemään osana innovatiivista ja lämminhenkistä työympäristöä. Tarjoamme sinulle tilaisuuden olla mukana asiakastyössä, myymäläverkoston myynnissä sekä verkkokaupan kehityksessä. Työkulttuuri kannustaa yrittäjähenkiseen toimintaan ja tekemiseen. Ihmisiä yhdistää ylpeys vahvoista brändeistämme ja yhteinen missio kehittää Havia eteenpäin. Saat hyvän perehdytyksen tehtävään ja tuotteisiin. Työympäristö on kasvuhakuinen ja dynaaminen, jossa pääset vaikuttamaan. Toimipisteesi sijaitsee Espoossa tai Riihimäellä.

Työpäiviisi kuuluvat muun muassa:

•        Myynnin edistäminen tukemalla myyntitiimiä (Laskutus, myyntitilausten laatiminen ja tuotehallinta)

•        Asiakkaiden palvelu kasvotusten, puhelimitse ja sähköpostilla

•        Myynnin materiaalien tuottaminen

•        Omien B2B asiakkuuksien tuloksellinen hoitaminen.               

 

Mitä voit tuoda tiimiimme?

Etsimme innostunutta ja positiivista henkilöä, jolla on kokemusta myyntityöstä tai taloushallinnosta. Me odotamme, että sinulla on pitkäjänteisyyttä ja olet järjestelmällinen työssäsi. Olet luonteva asiakaskohtaamisessa sekä saavutat asetetut tavoitteet. Tehtävässä menestymisen kannalta huolellisuus, ongelmanratkaisukyky ja vuorovaikutustaidot ovat keskeisiä ominaisuuksiasi.

Haemme henkilöä, joka on:

•        Sinulla on soveltuva kaupallinen koulutus, laskentatoimen osaaminen katsotaan eduksi

•        Innostut, kun saat kehittää ja kehittyä

•        Olet kiinnostunut myynnistä ja asiakaspalvelusta

•        Sinulla on näyttöjä tuloksista jossakin itsellesi tärkeässä asiassa

•        Työkokemus vastaavissa tehtävissä katsotaan eduksi

 

Valmiina tunnelmalliseen työympäristöön? Lähetä hakemus!

Hakeaksesi tehtävää lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksella 28.2.2021 mennessä osoitteeseen myynti@havi.fi otsikolla ”Myyntikoordinaattori 2021”. Lisätietoja tehtävästä voit tiedustella torstaisin 11.2., 18.2. ja 25.2. klo 13-15 välillä / Elina Hirvonen, myyntipäällikkö, Puh. 010 843 4011