Myyntikoordinaattori
Oy Brandt Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.7.2020

Etsimme myyntikoordinaattoria!

Oy Brandt Ab on osa vuonna 1905 perustettua Otto Brandt -konsernia. Olemme maahantuontiin ja vientiin erikoistunut tekninen tukkuliike, perheyritys viidennessä sukupolvessa. Toimimme monipuolisesti vapaa-ajan ajoneuvojen ja pienkoneiden markkinassa. Liityttyäsi joukkoomme, pääset työskentelemään maailman suurimpien ajoneuvobrändien parissa, sekä kokemaan moottoripyörien, veneiden, mopojen, mönkijöiden, mopoautojen ja pienkoneiden vauhdikkaan maailman. Päämarkkinamme ovat Pohjoismaissa, Baltiassa ja Keski-Euroopassa, mutta meillä on asiakkaita ympäri maailmaa. Työyhteisömme on noin kolmenkymmenen hengen velmu sakki toisiaan auttavia kokeneita ammattilaisia. Pääkonttorimme sijaitsee hyvien yhteyksien varrella Vantaan Tuupakassa. Mutta jos kaipaat lisää työmatkaliikuntaa, meillä on toimisto myös Tukholmassa.

Myyntikoordinaattori, oletko jo hankkinut hyvää kokemusta ajoneuvoalan myynnin prosessien keskiössä, ja koet nyt, että sinun on aika siirtyä eteenpäin? Liity meidän joukkoomme! Ajoneuvoteknologia sähköistyy paraikaa, ja meidän liiketoimintamme kasvaa muutosten myötä. Haemme nyt kahden kokeneen myyntikoordinaattorin rinnalle kolmatta osaajaa. Strategiamme tärkein asia on asiakastyytyväisyys, ja se varmistetaan hyvällä arjen palvelulla. Sinä koordinaattoritiimisi kera oletkin arkemme johtaja, halliten saapuvan ja lähtevän tavaran prosessit, tuotehallintajärjestelmän syöverit ja täsmällisen laskuttamisen.

Seuraavat tehtävät kuuluvat päivittäiseen työhösi:

 • Tuotteiden perustaminen tuotehallintajärjestelmään
 • Tuotteiden vastaanottoon liittyvä dokumentaatio, ja yhteistyö huolintayhtiön kanssa
 • Osto- ja huolintalaskujen käsittely
 • Rekisteröitävien tuotteiden ennakkoilmoitus
 • Myyntitilausten teko järjestelmään
 • Laskutus ja rekisterikilpipostitukset
 • Ajoneuvoverotus
 • Yhteydenpito päämiehiin ostolaskujen, kuljetusten ja toimitusten osalta
 • Tuotteiden kuljetustilaukset
 • Valuuttojen päivitys järjestelmään
 • Tuotteiden tekniset tiedot ERP-järjestelmään
 • Raportointi toimijoille ja viranomaisille

On siinä työtä kerrakseen, mutta voi sentään, saahan siitä myös palkkaa. Lisäksi saat modernit työkalut ja kaksi kokenutta myyntikoordinaattoria tiimiisi takaamaan hyvän perehdytyksen ja riittävät resurssit myös loma-aikoina.

Sinulta toivoisimme aiempaa kokemusta vastaavista töistä joko konekaupasta tai ajoneuvoalalta. Hyvä englannin- ja ruotsinkielentaito katsotaan eduksi, samoin tehtävään soveltuva koulutus. Järjestelmäosaaminen on ehdoton edellytys. Luonteeltasi toivoisimme sinun olevan tarkka, vastuuntuntoinen, ahkera ja järjestelmällinen. Vaikka erityisalaasi on prosessit ja järjestelmät, tulet toimimaan myynti-ihmisten keskellä, joten ripaus sosiaalisia taitoja on hyvä olla selkärepussasi.    

Kiinnostuitko? Käy ihmeessä ainakin katsomassa meistä lisää kotisivuiltamme www.brandt.fi ja laita sitten rohkeasti hakemus sisään. Haku on auki 16.8.2020 asti, mutta alamme haastatella kandidaatteja heti, kun hakemuksia ilmaantuu.

Lisätietoja saat toimitusjohtajaltamme Antti Rapolta tiistaisin 21.7., 4.8., 11.8. klo 13-15.

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot