(Poistunut julkaisusta)

Myyntikoordinaattori
Kalaneuvos Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Liiketoimintamme kehittyessä etsimme Sastamalaan (Hukkasentie 25)

Myyntikoordinaattoria

vähittäiskauppamyyntiin

Toimit myynnin tukihenkilönä ja vastaat mm. asiakastietojen, tuotetietojen ja hinnastojen perustamisesta ja päivittämisestä. Tulet myös ylläpitämään CRM-myynninohjausjärjestelmän toimintoja myyntipäällikkömme alaisuudessa. Vastaat tilausten ja muun päivittäiseen toimintaan liittyvän yhteistyön ylläpidosta Kalaneuvoksen, logistiikkatoimintojen sekä asiakkaan välillä. Toimit tiiviisti puhelinmyynnin kanssa ja tarvittaessa puhelinmyynnin lomittajana ja kampanjamyyjänä. Käytössäsi on uusi Digian toiminnanohjausjärjestelmä.

Tehtävässä menestyäksesi Sinulla on:

  • Mielellään tehtävään soveltuva kaupallinen tai elintarvikealan koulutus
  • IT-osaaminen: Word, Excel, Powerpoint sekä mielellään kokemusta toiminnanohjausjärjestelmän käytöstä
  • Vahvat vuorovaikutustaidot
  • Ongelmienratkaisukykyä
  • Kokemus elintarvikealan myyntitehtävistä tai myyntitehtävistä PT-sektorin asiakkaille katsotaan eduksi

Henkilönä olet oma-aloitteinen, kehityshaluinen ja tuloshakuinen. Olet ulospäin suuntautunut, systemaattinen, yhteistyökykyinen ja toimit asiakaslähtöisesti.

Meillä pääset toimimaan kasvavassa organisaatiossa laadukkaiden, oman alansa johtavien tuotteiden parissa. Pääset katsomaan tulevaisuuteen ja vaikuttamaan yrityksen kehitykseen. Tulet olemaan avainasemassa vaikuttamassa Kalaneuvoksen menestystarinaan sekä kehittämään osaamistasi tuore-elintarvikealalla. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja kokonaisvastuullisen tehtävän, jossa on paljon kehityspotentiaalia sekä mahdollisuus kasvaa ammatillisesti.

Kiinnostuitko tehtävästä? Jätä hakemuksesi, CV ja palkkatoiveesi osoitteessa: https://ats.talentadore.com/apply/Myyntikoordinaattori/ZzvYRZ viimeistään 5.2.2020.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla:
Teemu Viitanen, Kalaneuvos Oy 044 545 6023 tai
Johanna Ahola, Eezy Personnel 0400 739 308