(Poistunut julkaisusta)

Myyntikoordinaattori
Mesvac Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2020

Haluatko päästä ottamaan vastuuta tärkeässä teknisen myynnin tukiroolissa? Etsimme nyt myyntikoordinaattoria autotalliosaston myyntitiimiin

Tehtävänkuvaus:

Myyntikoordinaattorina työskentelet osana autotalliovien myyntitiimiä ja tuet tuote- ja myyntipäälliköitä tulevien toimeksiantojen toteuttamisessa. Mesvacin Hörmann-autotallinovien valikoimasta löytyvät eristetyt ja energiataloudelliset nosto-ovet, rullaovet ja kippiovet. Tehtävässä hoidat rautakauppaketjuasiakkaiden tilaus- ja tarjouskäsittelyä, varaosamyyntiä, sekä reklamaatioita. Lisäksi huolehdit ketjuasiakkuuksien laadukkaasta asiakaspalvelusta ja olet yhteydessä kuljetusliikkeisiin varmistamalla asiakastyytyväisyyden. Toimit tiiviissä yhteistyössä autotalliosaston ja aluemyyntipäälliköiden kanssa sekä muun huolto- ja tuotanto-organisaation kanssa. Kommunikoit sujuvasti suullisesti sekä kirjallisesti englannin kielellä. Työskentelet Jorvaksen toimipisteestä käsin, joka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Länsiväylän varrella.

Yleistä:

Menestyt tehtävässä, kun sinulla on aiempaa kokemusta asiakaspalvelusta, ymmärrystä teknisistä tuotteista ja halua kehittyä työssäsi asiantuntijaksi. Vahva kiinnostuksesi teknisiin tuotteisiin mahdollistaa tuotetuntemuksen kehittymisen, jollei sitä jo entuudestaan ole. Olet oma-aloitteinen, palveluhenkinen tiimipelaaja ja sinulla on hyvät tietotekniset taidot. Nautit työstä, joka vaatii tarkkuutta ja sisältää päivittäin myös rutiininomaisia työtehtäviä. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtävän ja mahdollisuuden omalla tekemisellä vaikuttaa myös tulevaisuuden vastuualueeseen ja toimenkuvaan. Laadukkaat palvelumme ja tuoteratkaisumme sekä ammattitaitoinen henkilöstö ovat voimavaramme. Asioimalla Mesvacin kanssa asiakas saa kaiken tarvitsemansa samasta talosta, tiedon, palvelun, tuotteen, asennuksen ja huollon, eli kokonaisen kulkemisen hallintajärjestelmän.

 Tarjoamme sinulle:

- Monipuolisen ja vakituisen työtehtävän
- Vakavaraisen ja tunnetun yrityksen työnantajaksesi
- Positiivisen ja kannustavan työilmapiirin
- Kilpailukykyisen kiinteän palkkauksen
- Osaavien ammattilaisten taustatuen ja kattavan perehdytyksen
- Mahdollisuuden oman osaamisen kehittämiseen ja vastuun kasvattamiseen

Odotamme sinulta:

- Tehtävään soveltuvaa teknistä tai kaupallista koulutusta
- Kokemusta asiakaspalvelutyöstä ja hyviä IT-taitoja (erityisesti MS Office ja ERP-järjestelmät)
- Aiempi kokemusta teknisestä myynnistä ja ymmärrys ketjuliiketoiminnasta katsotaan eduksi
- Palveluhenkistä ja huolellista työskentelyotetta
- Tiimityöskentelytaitoja sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn
- Suomen kielen lisäksi sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa

Työtehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Ilmoitathan palkkatoiveesi hakemustekstin yhteydessä.


Haku: Hae tehtävään rekisteröimällä itsesi hakijaksi osoitteessa https://ura.empore.fi/ 28.1.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Emporen rekrytointikonsultti Susanna Eskola puh. 040 620 8387 tai sähköpostitse susanna.eskola@empore.fi.