Myyntikoordinaattori
Mehiläinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.9.2019

Haemme nyt energistä ja aktiivista osa-aikaista

MYYNTIKOORDINAATTORIA

puhelimitse tapahtuvaan myynti- ja rekrytointitehtävään iltapäivätyöhön Etelä-Suomen nuorekkaaseen lääkärirekrytointitiimiin perinteikkääseen Mehiläisen Töölön lääkärikeskukseen hyvien kulkuyhteyksien varrelle.

Työtehtävänäsi on ensisijaisesti kontaktoida lääkäreitä ja sopia rekrytointitapaamisia Mehiläisen yhteyshenkilöille.

Nyt haussa olevalla henkilöllä on erinomaiset kommunikointitaidot ja hän pärjää neuvottelutilanteissa puhelimessa. Tehtävässä menestyminen edellyttää reipasta työotetta ja selväsanaisuutta. Edellytämme hakijoilta myös kokemusta puhelintyöstä tai muuta näyttöä puhelintyöskentelyssä menestymiseen.

Tehtävä sopii esim. myyntiorientoituneelle opiskelijalle, jolla on tuloshakuinen ja eteenpäin pyrkivä työskentelyote. Edellytämme myös normaalien toimisto-ohjelmien hallintaa. Tehtävään annetaan hyvä perehdytys.

Työ on iltapäiväpainotteista, pääsääntöisesti neljä päivää viikossa ma-to, n. klo 15:30-19, mutta on joustavasti sovittavissa myös lyhyemmäksi ajaksi tai vähemmille päiville.

Alan suurimpana ja nopeimmin kasvavana sosiaali- ja terveyspalvelualan yrityksenä Mehiläinen tarjoaa mahdollisuuden olla mukana kehityksen eturintamassa erinomaisilla urakehitysmahdollisuuksilla. Tehtävään valitulle on tarjolla hyvä kiinteä pohjapalkka ja tulospalkkio. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään marraskuun alussa.

Hakemukset 20.10.2019 mennessä.

palvelujohtaja Kasperi Rasilainen, puh. 050 3465265

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1304017
  • Tehtäväalue: Myyntitehtävät
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki