(Poistunut julkaisusta)

Myyntikoordinaattori
SRV

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.9.2019

Olisitko sinä etsimämme positiivinen ja energinen myyntikoordinaattori, joka tukee ja tuo tehoa SRV:n toimitilojen myynti- ja vuokraustoimintoihin sekä markkinointiin?

Tarjolla on monipuolinen tehtävä, jossa pääset mukaan edistämään ainutlaatuisia toimitilahankkeitamme yhdessä oman organisaation sekä sidosryhmien kanssa.

Pääasialliset tehtäväsi liittyvät myynti- ja vuokraustoimintojen tukemiseen, potentiaalisten asiakkaiden kartoitukseen, analysointiin ja asiakkuudenhallintajärjestelmän (Microsoft Dynamics CRM) ylläpitoon. Lisäksi avustat markkinointitoimenpiteiden toteuttamisessa ja kehittämisessä yhdessä markkinointi- ja viestintäosaston kanssa. Pääset myös aktiivisesti kehittämään toimitilamyynti ja -vuokrausosaston toimintaa.

Onnistut tässä tehtävässä, kun olet aktiivinen, positiivinen ja ulospäin suuntautunut tiimipelaaja, joka mielellään tukee ja tsemppaa tiimiä huippusuoritukseen. Työskentelet järjestelmällisesti ja sinulla on kyky hahmottaa kokonaisuuksia ja taito tarttua tärkeisiin asioihin.

Edellytämme Microsoft Office -ohjelmiston monipuolista käyttötaitoa. Pystyt myös hyödyntämään tehokkaasti työskentelyssä tarvittavia erilaisia tietojärjestelmiä sekä tietokantoja. Työtehtävät edellyttävät erinomaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa. Kaupallisen alan koulutuksen (esim. tradenomi) tai työkokemuksen myötä sinulla on hyvä ymmärrys monikanavaisen markkinoinnin mahdollisuuksista myynnin tuottavuuden tukemiseksi ja tunnet myyntitoimintojen ja -prosessien eri osa-alueita.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän sekä hyvät henkilökohtaiset kehitysmahdollisuudet mukavassa työyhteisössä. Meillä on hyvä ja rento työilmapiiri, jossa tavoitteet saavutetaan yhdessä. Haluamme että työntekijämme voivat hyvin ja viihtyvät. Meillä on hyvät työsuhde-edut ja tuemme mm. liikkumista ja yhteisöllisyyttä.

Lisätietoja tehtävästä saat hankekehitysjohtaja Ari Niemelältä, puh. 040 590 3852, sähköposti etunimi.sukunimi@srv.fi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen 22.9.2019 mennessä osoitteeseen rekry@srv.fi. Merkitse otsikkoon hakemasi tehtävä.