(Poistunut julkaisusta)

Myyntikoordinaattori
Mandatum Life

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.7.2019

Haemme uutta kykyä.

Myyntikoordinaattori

Haemme nyt Mandatum Lifen Henkilöasiakasmyynti ja avainasiakaspalvelu -yksikköön finanssialasta innostunutta, positiivisen asenteen omaavaa myyntikoordinaattoria Helsingin Bulevardilla sijaitsevaan pääkonttoriimme.

Tässä tehtävässä sinulla on tärkeä rooli asiakastyytyväisyyden ja myynnin varmistamisessa. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä yritysmyyjiemme kanssa. Kontaktoit niin olemassa olevia kuin uusia potentiaalisia yritysasiakkaita, sovit asiakastapaamisia sekä avustat myynti- ja sopimusmateriaalien valmistelussa. Olet keskeisesti mukana turvaamassa suomalaisten yritysten menestystä.

Arvostamme aiempaa työkokemusta asiakaspalvelun ja/tai myynnin tehtävistä sekä finanssialan tuntemusta ja kaupallista koulutusta (esim. tradenomi). Eduksesi on sujuva suullinen ja kirjallinen ruotsin kielen taito sekä jo suoritettu sijoituspalvelututkinto (APV1). Jos APV1-tutkinto ei ole valmiiksi taskussasi, tarjoamme mahdollisuuden sen tekemiseen työn ohessa. Kokemustakin tärkeämpää on oikea asenne, aktiivinen ote työhön sekä into oppia uutta. Sinulla on sujuvat vuorovaikutustaidot, tehokas työote sekä halu saada aikaan tuloksia. Olet positiivisesti kilpailuhenkinen ja tehokkaan myyntiotteesi lisäksi ymmärrät laadun merkityksen asiakaspalvelussa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä yhdessä Suomen parhaista työpaikoista, vakavaraisessa palveluyrityksessä, jossa asiakkaan etu on tärkein. Tästä kertovat myös asiakastyytyväisyystuloksemme, jotka ovat markkinoiden parhaimmistoa. Työtäsi ja kehittymistäsi tukevat yhtenä joukkueena voitontahtoisesti eteenpäin menevä tiimi sekä konsernin muut asiantuntijat.  

Lisätietoja tehtävästä saat 5.-16.8. asiakaspalvelupäällikkö Mervi Koreneffilta, puh. 050 424 7801. Työ on alkuun noin vuoden mittainen määräaikaisuus, mutta työsuhteen jatkuminen sekä vakinaistaminen ovat mahdollisia. Työ alkaa sopimuksen mukaan syksyllä.

Hae tehtävään viimeistään 18.8. mennessä täyttämällä hakulomake osoitteessa https://uusi.mandatumlife.fi/yhtio/ura-meilla/avoimet-tyopaikat/. Liitä mukaan CV ja vapaamuotoinen hakemus.

Lue lisää yrityksestämme ja katso viimeisimmät kuulumisemme osoitteessa www.mandatumlife.fi.