(Poistunut julkaisusta)

Myyntikoordinaattori
Barona Kunnossapito Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Oletko asiakaspalveluhenkinen ja tehokas toimeen tarttuja, joka haluaa olla osa osaajien joukkuetta?

Haemme asiakasyrityksellemme tehokasta ja asiakaspalveluhenkistä henkilöä myyntikoordinaattorin tehtäviin Oulun Ruskoon. Tehtäviisi kuuluvat tuotannon tukipalvelussa työskentely, jossa toimenkuvaasi kuuluu mm. tilausten käsittely, laskutus, asiakaspalvelu, sekä muut tuotannon tukitehtävät.

Menestyäksesi tehtävässä sinulla tulee olla asianmukainen koulutus, joka voi olla esim. tekninen tai myyntipuolelle suuntautunut.

Olet palveluhenkinen ja omaat hyvät vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaidot. Sinulla on joustava asenne ja rohkeutta kohdata muuttuvia tilanteita. Työotteesi on järjestelmällinen, oma-aloitteinen ja kykenet työskentelemään paineen alla ja koet, että viihdyt tasaisen puurtamisen parissa.

Sinulla tulee olla myös hyvät tietotekniset taidot. Yritys on kansainvälinen, joten kommunikoit suomen kielen lisäksi tarvittaessa sujuvasti myös englanniksi. Eduksi katsotaan ruotsinkielentaito ja/tai venäjänkielentaito.

Työ on kokopäiväinen ja työsuhteesi on alkuun 6 kk määräaikainen, mutta mahdollista on, että tämän jälkeen lunastat paikkasi pidempään työsuhteeseen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löytyessä. Työsuhteesi solmitaan alkuun Baronan kanssa. Työpaikkasi sijaitsee Oulun Ruskossa.

Huomioitahan, että hakemusten käsittely alkaa heti ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisää hakemukseen palkkatoiveesi.

Puheluntiedusteluihin vastataan maanantaina 17.6.2019 klo 9-10 välisenä aikana.