(Poistunut julkaisusta)

Myyntikoordinaattori
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Etsimme asiakkaallemme Orima-Tuote Oy:lle Myyntikoordinaattoria

Työnkuvaus

Myyntikoordinaattorina toimit vastuullisessa roolissa asiakasrajapinnassa. Vastuullasi on kokonaisvaltainen nykyisten asiakkaiden myyntiprosessin hoitaminen ja kehittäminen. Olet myös mukana uusasiakashankinnassa. Päivittäisessä työssä olet tiiviisti yhteydessä jälleenmyyjiin sekä avainasiakkaisiin henkilökohtaisesti puhelimitse ja sähköpostitse. Työ sisältää tilausten ja tarjousten käsittelyyn liittyviä tehtäviä. Myyntikoordinaattorina teet myös saumatonta yhteistyötä tuotannon ja varaston kanssa sujuvan tilaus-toimitusketjun varmistamiseksi.

Toivomme valittavalta hakijalta

Ennen kaikkea odotamme työhön sopivaa persoonaa. Tärkeimpinä ominaisuuksina pidämme omaa aktiivisuutta, kykyä ja aitoa halua palvella asiakasta sekä tahtoa kehittää asiakassuhteita. Koulutusvaatimusta tehtävään ei ole, mutta ohutlevytekniikan osaaminen joko työn tai koulutuksen kautta katsotaan eduksesi. Lisäksi arvostamme ymmärrystä valmistavan teollisuuden toimitusprosessien hoitamisesta. Sinulta löytyy hyvät asiakaspalvelutaidot ja työskentelytavaltasi olet systemaattinen sekä ratkaisukeskeinen. Työntekijänä olet oma-aloitteinen ja uskallat rohkeasti heittäytyä uusiin tilanteisiin. Englannin kielen taito on välttämätön kommunikoidessa ulkomaisten asiakkaiden kanssa, muu kielitaito on plussaa.

Mitä työ tarjoaa

Tästä työstä ei vauhtia puutu, sillä jokainen päivä on erilainen. Myyntikoordinaattorina saat monipuolisen ja haastavan työkokonaisuuden osana dynaamista, kehittyvää ja rentoa työyhteisöä. Työssäsi pääset kehittymään alan huippuosaajaksi! Pääset kehittämään omaa osaamistasi ja tarjoamaan panoksesi yritykselle merkityksellisessä roolissa. Tehtävässä on kilpailukykyinen palkka ja monipuoliset henkilöstöedut.

Hakuprosessi

Rekrytointiprosessi hoidetaan yhteistyössä WorkPowerin kanssa. Tulevassa työtehtävässä tulet kuitenkin työllistymään vakituiseen työsuhteeseen Orima-Tuote Oy:n kirjoille. Lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen WorkPowerille hakuajan puitteissa. Töiden toivottu aloitusajankohta on mahdollisimman pian, joten kerrothan hakemuksessasi, milloin pystyisit aloittamaan työt. Ensimmäisen kierroksen haastattelut pyritään tekemään kesäkuun aikana, jatkohaastattelut tapahtuvat Orima-Tuote Oy:n tiloissa heinäkuun alussa. Tarkemmista ajankohdista informoimme asianosaisia hakuprosessin edetessä.

Lisätietoja:

Asiakkuuspäällikkö Niina Riikonen, niina.riikonen@workpower.fi

HR-koordinaattori Elina Forssell, elina.forssell@workpower.fi

Avainsanat

myynti, tekninen myynti, asiakaspalvelu, asiakashankinta, asiakassuhteiden hoito

Lue lisää Orima-Tuote Oy:stä

Lue lisää WorkPower Oy:stä