(Poistunut julkaisusta)

Myyntikoordinaattori
Telia Inmics-Nebula

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.4.2019

Moni ICT-talo sanoo olevansa kokonaisvaltainen. Me Telia Inmics-Nebulalla todella olemme sitä! Tarjoamme erittäin laajan valikoiman ICT-palveluita kaiken kokoisten ja näköisten suomalaisyritysten sujuvaan arkeen ja kasvuun. Oletko sinä meidän uusi myynnin liidikoordinaattorimme?

MYYNNIN LIIDIKOORDINAATTORI

Liidikoordinaattorinamme olet tärkeässä roolissa rakentamassa markkinoinnin ja myynnin yhteistyötä sekä hyvää asiakaskokemusta. Varmistat, että markkinoinnin tuottamat liidit ja verkon kautta tulleet yhteydenotot ohjataan oikeille henkilöille sekä seuraat niiden etenemistä. Hoidat myös itsenäisesti pienempien asiakkaiden yhteydenottoja. Toimipisteesi sijaitsee Helsingissä.

TOIVOMME

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset ennen kaikkea myynti- ja palveluhenkisyyttä. Sinulla on mahdollisesti vaikkapa kaupallinen koulutus ja jo kokemusta vastaavista tehtävistä, tai haluat päästä rakentamaan uraa myynnin ja markkinoinnin parissa. 

Työskentelytavoiltasi olet järjestelmällinen, toimit kiireessäkin tehokkaasti ja pystyt pitämään eri lähteistä rönsyilevät liidit jämäkästi hallinnassasi. Haluat ottaa vastuuta omasta työstäsi ja mahdollistaa koko tiimin onnistumisen.

Et pelkää tarttua puhelimeen ja viestit selkeästi sekä suomeksi että englanniksi. Kokemus erilaisten tietojärjestelmien (esim. Salesforce, HubSpot) käytöstä on iso plussa.

TARJOAMME

Osana suurta Telia-perhettä saat olla mukana viemässä uusimpiin teknologioihin pohjautuvia ratkaisuja asiakkaillemme ja auttaa heitä liiketoiminnassaan. Voit olla varma, että me kollegat toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi.

Etenemismahdollisuudet ovat hyvät ja tuemme sinua kehittyessäsi ICT-alan myynnin ja markkinoinnin ammattilaiseksi. Toki hyvät työvälineet ja erinomaiset työsuhde-edut kuuluvat myös pakettiin, kuten kattava työterveyshuolto, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä liikunta- ja virkistysedut.

KIINNOSTUITKO?

Lisätiedon janossa auttaa tuleva esimiehesi markkinointijohtaja Jyri Suvela, p. 040 158 5048 tai jyri.suvela@inmicsnebula.fi. Jyri on tavoitettavissa 15.4. alkaen.

Odotamme hakemustasi 24.4.2019 mennessä. Kerro miksi rokkaat, liitäthän mukaan myös CV:n ja palkkatoiveen.