(Poistunut julkaisusta)

Myyntikoordinaattori
Niemi Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen

MYYNTIKOORDINAATTORIA
ulkomaanmyynnin vahvistukseksi Helsingin toimipisteelle

Tehtävässä olet osa ulkomaanmyyntitiimiä. Vastaat monipuolisesti ulkomaanpalveluiden toimeksiantojen myynnistä – pääsääntöisesti B2C, mutta myös B2B. Huolehdit yhdessä muuttokoordinaattorin kanssa suunnitelmien toteutumisesta sekä varmistat, että Niemen omat resurssit sekä kaikki muut toimitusketjuun kuuluvat alihankkijat ovat paikalla sovittuina aikoina. Seuraat resurssitarpeita, huolehdit toimeksiantojen vienti- ja tuontihuolinnoista, neuvot asiakkaita vienti- ja tuontirajoituksista sekä käytät toiminnanohjausjärjestelmäämme resurssien varaamiseen ja laskuttamiseen. Osallistut tämän lisäksi aktiivisesti uusiasiakashankintaan sekä arviokäynteihin. Tästä syystä hyvät neuvottelu- ja vuorovaikutustaidot ovat tehtävän suorittamisen kannalta ehdottoman tärkeitä.

Toimenkuvaasi kuuluu aktiivinen tarjousten perään soittaminen sekä lisämyynti. Huolehdit tarjousten kannattavuudesta sekä sisäisestä kustannustehokkuudesta. Lisäksi osallistut osaston ja samalla yrityksen kehittämiseen. Pääpaino sijaitse kuitenkin asiakkuuksien kehittämisessä.

Edellytämme sinulta

  • suomen ja englannin kielen taitoa
  • luotettavaa ja järjestelmällistä työotetta
  • organisointikykyä
  • oma auto on tehtävän suorittamisen kannalta välttämätön

Katsomme eduksi

  • logistiikka-alan koulutuksen ja työkokemuksen
  • järjestelmäosaamisen (Microsoft NAV Dynamics, WEB, Invoice Ready - ostolaskujärjestelmä, CRM)
  • kokemuksen myyntityöstä

Meillä pääset kehittämään itseäsi innostavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen sekä monipuolisen työn suomen johtavassa muuttopalvelualan yrityksessä. Olet tärkeä osa organisaatiotamme ja pääset työskentelemään yhdessä koko henkilöstömme kanssa. Saat mahdollisuuden haastaa itseäsi erilaisten työtehtävien ja projektien kautta.

Koetko olevasi etsimämme henkilö?

Lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi torstaihin 31.1.2019 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme vain linkin kautta tulleet hakemukset.

Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintapäällikkö Kari Tuokko puh. 040 567 0254 (15.1. klo: 14-16.00 ja 16.1. klo: 14-16.00) tai sähköpostitse kari.tuokko@niemi.fi.