(Poistunut julkaisusta)

Myyntikoordinaattori
Poolia Suomi Oy / AUMA Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2018

AUMA Finland Oy

AUMA Finland Oy on maailman johtaviin sähkötoimilaitevalmistajiin kuuluvan Auma Riester GmbH & Co KG:n vuonna 1977 perustettu tytäryhtiö Suomessa. Liikevaihtomme on noin 10 miljoonaa euroa ja henkilöstömäärä on 18 henkeä. Sijaitsemme hyvien liikenneyhteyksien päässä Länsiväylän varrella Espoon Tiistinniityssä. Liiketoiminta-alueemme kattaa Suomen ja Baltian maat. Lue lisää www.auma.fi ja www.auma.com

Esittely

Asiakasyrityksemme AUMA Finland Oy etsii Espoon Tiistinniittyyn myyntitiiminsä vahvistukseksi

MYYNTIKOORDINAATTORIN

äitiyslomasijaista noin vuoden kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa heti tammikuun alussa ja kestään vähintään vuoden 2019 loppuun.

Työtehtävät

Työtehtäviisi tulee kuuluumaan tarjousten ja tilausten käsittely, yhteydenpito asiakkaisiin ja päämiehiin sekä myynti- ja huoltotiimin avustaminen.

Edellytykset

Odotamme sinulta tehtävään soveltuvaa kaupallista koulutusta sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, saksan kielen taidon ja mahdollisen aikaisemman kokemuksen vienti- ja/tai tuontitoiminnasta luemme eduksesi. Tehtäviin annetaan hyvä perehdytys, joten paikka sopii myös uransa alussa olevalle tai vasta valmistuneelle opiskelijalle.

Toivomme, että olet joustava, huolellinen ja yhteistyökykyinen tiimin jäsen, jolle myös rutiininomaiset tehtävät ovat mieleisiä.

Edut

Vakavarainen ja menestyksekäs asiakkaamme tarjoaa sinulle tiiviin ja asiantuntevan tiimin ja työyhteisön, joka toimii osana isompaa kansainvälistä konsernia. Lisäksi saat hyvän mahdollisuuden oppia uutta ja kehittyä urallasi.

Lisätiedot

Haethan tehtävää hakuohjeidemme mukaisesti ja liitä hakemukseesi myös palkkatoiveesi.

Hakuohjeet

Haku tapahtuu rekisteröitymällä kotisivuillamme osoitteessa www.poolia.fi. Pääset täyttämään tietojasi napsauttamalla hae-painiketta. Suosittelemme, että täytät profiilisi mahdollisimman kattavasti ja liität myös valmiin CV:si mukaan sekä valitset tehtävänimikevalikosta sinua kiinnostavat tehtävänimikkeet. Näin olet mukana myös tekemissämme hiljaisissa hauissa. Luotuasi profiilin voit liittää mukaan useampia tiedostoja Omien Sivujesi kohdassa "Liitetiedostot".

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. Poolian rekisteriseloste