(Poistunut julkaisusta)

Myyntikoordinaattori, Yritysasiakkuudet
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

TULE TEKEMÄÄN UUTTA ENERGIATULEVAISUUTTA  

Me Helenissä kehitämme jatkuvasti puhtaampia ja ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Rakennamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia palveluja. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Liity joukkoomme  

Myyntikoordinaattori, Yritysasiakkuudet 

Tule vauhdittamaan Helenin myyntiä ja rakentamaan kanssamme markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä myynnin tuen tehtävissä! Työssäsi autat B2B-myyntiä saavuttamaan strategian mukaiset sähkön myynnin tavoitteet. Tuet yritysmyyntiä käsittelemällä sopimustietoja asiakastietojärjestelmissä ja autat yritysasiakkaita puhelimitse ja sähköpostitse mm. raportointiin, laskutukseen ja sopimusmuutoksiin liittyvissä asioissa. Olennaisena osana monipuoliseen työhösi kuuluu myös työskentely yrityksemme asiakastietojärjestelmäprojektissa yritysmyynnin edustajana. Siihen liittyviä tehtäviä ovat esim. testaaminen ja käyttöönottovaiheessa perehdyttäminen.  

Etsimme tiimiimme intohimoisesti myyntiin ja asiakaspalveluun suhtautuvaa henkilöä, jolla on palava halu hyödyntää aiempaa osaamistaan sekä rohkeutta oppia matkan varrella uutta. Toivommekin, että sinulla on luontainen kyky nähdä asioita asiakkaiden näkökulmasta ja nautit päästessäsi ratkaisemaan heidän haasteita. Toivottavasti sinulla on jo kokemusta Forum-asiakastietojärjestelmästä. Järjestelmän käyttö on myös mahdollista oppia. Eduksesi on ehdottomasti, jos sinulla on osaamista seuraavista järjestelmistä: Orange Contact Center, Microsoft Dynamics CRM. Tehtävässä menestyy henkilö, jonka suullinen ja kirjallinen suomen kielen taito on erinomainen. Hyvästä englannin kielen taidosta on etua. 

Jos siis myynnin tuen tehtävät herättävät mielenkiintosi, sinulla on vahva halu sekä tiedot ja taidot auttaa meitä kasvussamme kohti tavoitettamme olla markkinoiden asiakaskeskeisin energiayhtiö, niin lupaamme, että mahdollistamme hyvien tulosten saavuttamisen. Saat työhön erinomaisen perehdytyksen ja toimit osana noin 10 hengen Asiakkuuksien hallinta -tiimiä. 

Kiinnostuitko? Voit kysyä tehtävästä lisää Tiina-Kaisa Saukkolalta (040 749 5917 / etunimi.sukunimi@helen.fi). Tiina-Kaisa on parhaiten tavoitettavissa puhelimitse ke 27.11.2019 klo 12-14.00 ja pe 29.11.. klo 9-11.00. Hakea voit sähköisellä hakemuksellamme, viimeistään 10.12. mennessä. Arvostamme kovasti, jos liität video-cv:n osaksi hakemustasi. Toivottavasti kuulemme sinusta pian!