(Poistunut julkaisusta)

Myyntikoordinaattori - Vantaa
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020
Endress+Hauser on mittaus- ja säätötekniikkaan, palveluihin ja prosessiautomaation ratkaisuihin keskittynyt maailmanlaajuinen markkinajohtaja. Ydinosaamisemme on prosessiteollisuuden ja laitevalmistuksen mittaus- ja säätölaitteissa ja niiden kokonaisratkaisuissa sekä palveluissa laitoksen koko elinkaaren ajaksi. Tarjoamme vahvan prosessi- ja projektiosaamisen ja paikallisen palveluverkoston lähellä asiakasta.
Etsimme yhteistyössä asiakkaamme Endress+Hauser Oy:n kanssa positiivista ja asiakaspalveluhenkistä myyntikoordinaattoria 8 kuukauden määräaikaiseen tehtävään. Työ on kokoaikainen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Jatko tehtävässä on mahdollinen.

Tehtäviisi kuuluvat

Työskentelet osana tilaustenkäsittely- ja logistiikkatiimiä. Päävastuualueellasi on tilausten käsittely toiminnanohjausjärjestelmässä tilauksen saapumisesta laskutukseen. Tehtäviisi kuuluu tilausten prosessoinnin lisäksi dokumentointia, toimitusten seurantaa, laskutusta sekä yhteydenpitoa asiakkaisiin, tuotetehtaisiin, yhteistyökumppaneihin ja eri sidosryhmiin. Toimit yhteistyössä myyjien kanssa ja annat heille tukea logistisissa asioissa. Työ tapahtuu toimistotyöaikojen puitteissa ja työpaikalla on käytössä liukuma- ja etätyömahdollisuus.

Toivomme sinulta

Olet etsimämme henkilö tehtävään, mikäli omaat kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, olet oma-aloitteinen ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Toivomme itsenäistä otetta työhön sekä positiivista ja asiakaspalveluhenkistä asennetta. Työsi koostuu numeroiden, asiakkaiden sekä eri sidosryhmien kanssa toimimisesta, joten olet paitsi tarkka, sinulla on hyvät yhteistyö- ja organisointitaidot. Suhtaudut positiivisesti työn rutiineihin ja työotteesi on systemaattinen. Arvostamme aikaisempaa kokemusta SAP-, Microsoft Office - ja Salesforce-ohjelmien käytöstä ja opit mielelläsi myös uusia järjestelmiä. Tehtävä edellyttää suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa.
Tarjoamme mahdollisuuden työskentelyyn mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, jossa sinulla on tukenasi huumorintajuinen ja ammattitaitoinen työyhteisö.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Jennika Lahti, puh. 030 6090 593 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 20.1.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.