(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIKOORDINAATTORI, Vantaa
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.12.2018
Beijer Oy erikoistunut tekniseen tukkukauppaan ja edustaa useita maailman johtavia laite- ja raaka-ainevalmistajia. Tarjoamme kokonaisratkaisuja, joissa yhdistetään osaamisemme sekä korkealaatuiset tuotteemme ja näin luomme lisäarvoa asiakkaillemme. Yleisenä tavoitteenamme on kehittää Pohjoismaista teollisuutta. Beijer Oy kuuluu Beijer Tech konserniin, joka tarjoaa meille ison yrityksen edut mutta samanaikaisesti olemme joustavia ja asiakaslähtöisiä ja valmiita auttamaan niin isoissakin kuin pienissäkin projekteissa.

 

MYYNTIKOORDINAATTORI, Vantaa

Haemme myynnin tukeen kokenutta MYYNTIKOORDINAATTORIA Vantaan toimistollemme.

Tehtävä on osa-aikainen ja työpäiviä on noin kolmena päivänä viikossa. Työsuhde on vakituinen ja alkaa mielellään alkuvuodesta 2019, heti sopivan henkilön löydyttyä. Yrityksemme kasvaa ja tiimimme kaipaa nyt lisävahvistusta, hae mukaan mahtavaan porukkaan!

Työtehtäviisi kuuluu myynnin tukitehtävät aina tarjouksesta laskutukseen asti. Hoidat yhteydenpidon eri sidosryhmiin niin kotimaassa kuin Euroopan laajuisesti. Toimit koordinaattorina toimittajien, asiakkaiden ja myyjien kesken. Tässä tehtävässä pääset hoitamaan laajaa kansainvälistä kenttää niin oston kuin myynnin parissa! Teet työtä tiiviissä yhteistyössä kahden muun myyntikoordinaattori –kollegasi sekä myynnin kanssa.

Edellytämme sinulta kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Osto- ja myyntiprosessit ovat tulleet sinulle tutuksi back officen näkökulmasta, samoin kuin Microsoft Office –paketin käyttö. Vuorovaikutat sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi niin kirjallisesti kuin suullisestikin. Saksan ja ruotsin kielen taidon katsomme eduksesi. Lisäksi katsomme eduksesi SAP Business One käyttökokemuksen.

Toivomme sinulta itsenäistä ja vastuullista työotetta sekä erinomaisia yhteistyötaitoja. Tulet aidosti toimeen jokaisen sidosryhmän kanssa, teet työtä järjestelmällisesti ja organisoit asioita sujuvasti.

Tarjoamme mielenkiintoisen, vastuullisen ja haasteellisen työtehtävän vakavaraisessa ja tasaisesti kasvavassa yrityksessä! Työyhteisö on tiivis ja toisiaan tukeva ja pääset olemaan myös kansainvälisessä yhteistyössä ympäri Eurooppaa toimiviin päämiehiin.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.neva@manpowergroup.fi.