Myyntikoordinaattori, Tulkkikeskus Ästerä Oy, Helsinki
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2021
Nyt sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään tulkkaus- ja käännöspalveluiden parissa! Etsimme asiakkaallemme myyntikordinaattoria asiakastyön pariin. Mikäli nautit ihmisten kanssa työskentelystä ja haluat tehdä puhelintyötä B2B-asiakkaiden kanssa, hae heti!
KUVAUS
Työtehtäviisi kuuluu uusasiakashankinta ja neuvotteluvaiheessa olevien sekä olemassaolevien asiakassuhteiden ylläpito puhelimitse ja sähköpostitse. Et pelkää tarttua puhelimeen ja sinulla on hyvät organisointitaidot monen asian tapahtuessa samaan aikaan. Asiakaskunta koostuu esimerkiksi julkisen sektorin toimijoista ja asianajotoimistoista. Työaika sijoittuu klo 8-17 välille arkisin ja työtunteja on 15 tuntia viikossa. Tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle, joka haluaa työskennellä joustavasti opintojen ohella.
TYÖNKUVA

* Uusasiakashankinta
* Asiakassuhteiden ylläpito
* Asiakassuhteiden kehitys
* Muut toimiston yleiset tehtävät

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Joustavuutta työskennellä 15 tuntia viikossa klo 8-17 välillä
* Reipas ja oma-aloitteinen työote
* Hyvät organisointitaidot
* Hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot
* Microsoft Office-ohjelmat hallussa
* Sujuva suomen suullinen ja kirjallinen kielitaito


Katsomme eduksesi kokemuksen asiakasrajapinnassa työskentelystä.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 31.5.2022 saakka
* Työmäärä: Osa-aikainen, 15h/vko
* Sijainti: Helsinki, Etu-Töölö
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Tulkkikeskus Ästerä Oy on vuonna 2009 perustettu perheyritys. Tulkkauksen ja kääntämisen pitkä kokemus on luonut vakaat edellytykset toiminnallemme. Pyrimme jatkuvasti parantamaan palvelumme laatua ja laajentamaan kielivalikoimaamme taataksemme kattavaa kieli- ja viestintäpalvelua asiakkaillemme. Työllistämme tällä hetkellä noin 200 tulkkia ja kääntäjää pääkaupunkiseudulla ja muualla Suomessa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1511007
  • Tehtäväalue: Markkinointi ja media
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki