(Poistunut julkaisusta)

Myyntikoordinaattori, Tietokonemaailma Oy (Helsinki)
Tietokonemaailma Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Tietokonemaailma Oy on vuonna 1995 perustettu yritys. Tavoitteenamme on olla ketterä ja osaava kumppani, joka on lähellä asiakkaitaan. Asiakkaitamme ovat monet johtavat turvallisuusalan yritykset. Päätoimialamme on alihankkijana toimiminen ja kustomoitujen ICT-tuotteiden suunnittelu ja valmistus turva-alan tarpeisiin. Pääasialliset tuotteemme ovat kameravalvontapalvelimet ja niihin liittyvät tuotteet ja palvelut. Tarjoamme asiakkaillemme myös huolto- ja muita asiantuntijapalveluita. Huollamme mm. videotallentimet ja kulunvalvontapalvelimet merkistä riippumatta. Liikevaihtomme oli viime vuonna yli 2,3 milj. Euroa. Lue lisää yrityksestämme www.tietokonemaailma.fi

Haemme nyt vahvistusta olemassa olevaan pieneen ja tiiviiseen myyntitiimiimme. Oletko sinä etsimämme aktiivinen myyntikoordinaattori tukemaan Tietokonemaailman kasvua myös tulevaisuudessa?

Tehtävässä olet aktiivisesti yhteydessä asiakasyrityksiimme ja tarjoat erilaisia ratkaisuja tietotekniikan alan laitehankintoihin sekä huolto- ja ylläpitopalveluihin. Pääset asioimaan olemassa olevien asiakkaiden kanssa sekä tekemään uusasiakashankintaa. Lisäksi työnkuvaasi kuuluu asiakaspalvelua yrityksen toimipisteessä Pitäjänmäessä.

Toivomme Sinulta:
• oma-aloitteista ja aktiivista otetta myyntityöhön
• erinomaista asiakaspalvelutaitoa
• kokemusta yritysmyynnistä
• IT-alan tuntemusta (turva-alan asiantuntemus katsotaan eduksi)
• kykyä työskennellä osana tiimiä

Tarjoamme:
• vakituisen työsuhteen ja säännöllisen työajan
• tiiviin myyntitiimin tuen ja kattavan perehdytyksen työhön
• mukavan työyhteisön, johon kuuluu monenlaisia IT-alan asiantuntijoita

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen sähköpostitse Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 29.03.2019 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Hakemukset otsikolla "Myyntikoordinaattori". Lisätietoa tehtävästä antaa Esa Riikonen p. 050 411 0372.