(Poistunut julkaisusta)

Myyntikoordinaattori / Tammer Brands Oy, Tampere
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021


Tammer Brands on vuonna 1954 perustettu perheyritys. Liikevaihtomme on noin 90 M€, josta yhä merkittävämpi osa muodostuu kansainvälisistä toiminnoista, ja palveluksessamme on n. 200 kuluttajatuoteammattilaista. Tuoteportfoliomme käsittää yli 50 kaupallista brändiä ja yli 20 000 tuotetta kausittaisista hittituotteista ajattomiin klassikoihin ja kodin päivittäistuotteisiin. Tuotemerkkejämme ovat mm. Hasbro, Mustang, Maku Kitchen Life, Fanni K ja Rento. Lisätietoja: www.tammerbrands.fi

Etsimme nyt Tampereelle sinua organisointitaitoinen ja aktiivinen

Myyntikoordinaattori

Myyntikoordinaattorin ydintehtävään kuuluu laajan ja kansainvälisen asiakaskuntamme tyytyväisyyden takaaminen ammattimaisella ja positiivisella palveluasenteella. Olet yrityksemme kasvot asiakkaisiin päin. Toiminnallasi luot ja vahvistat mielikuvaa koko Tammer Brandsista. Vastaat tehtävässäsi myynnin avustavista töistä, kuten tilauskannasta huolehtimisesta, uusien tilausten tallennuksesta sekä asiakaskohtaisten tuotetietolomakkeiden täydentämisestä. Myyntikoordinaattorina olet osa iloista, energistä ja kehittyvää asiakaspalvelutiimiämme. Pääset myös tekemään yhteistyötä useiden eri osastojemme kanssa. Tehtävä koostuu viikoittaisista rutiineista, mutta myös yllättävistä ja uusista palvelutilanteista.

Myyntikoordinaattorin tehtävä edellyttää tarkkuutta, hyvää organisointi- ja ongelmanratkaisukykyä, järjestelmällisyyttä, oma-aloitteisuutta, paineensietokykyä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kaupallista ajattelutapaa. Odotamme sinulta muutaman vuoden kokemusta vastaavista asiakaspalvelutehtävistä, kaupallisen koulutuksen sekä kuluttajatuotteiden kaupan kokemuksen katsomme eduksesi.  Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa sekä suullista että kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito on sinulle eduksi. Hallitset MS Office -ohjelmat ja pystyt hyödyntämään yleisimpiä tietojärjestelmiä työssäsi.

Sinua odottaa monipuolinen tehtävä kansainvälisessä perheyrityksessä, jossa opit varmasti uutta. Menestyksesi tukena on ammattitaitoinen organisaatiomme sekä yrityksemme yli 60 vuoden kokemus Pohjois-Euroopan kuluttajamarkkinoilta. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi sekä osaamisesi!

Tarjoamme henkilöstöllemme muun muassa laajan työterveyshuollon, kattavan vakuutusturvan sekä lounas-, liikunta- ja kulttuuriedun.

Lisätietoja tehtävästä antavat ke 17.2. klo 12.30–14:30, to 18.2. klo 8–10, ke 24.2. klo 12:30–14:30 ja to 25.2. klo 8–10 Tammer Brands Oy:n asiakaspalvelupäällikkö Henna Södervall-Korhonen, puh. 040 759 2662 sekä MPS-konsultti Jarkko Sipiläinen, puh. 040 700 8161.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV hakupainikkeen kautta 28.2.2021 mennessä.