(Poistunut julkaisusta)

Myyntikoordinaattori Talliosake
Den Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018

Etsimme Sinua, energinen myyntikoordinaattori!

Oletko reipas Can Do -asenteen omaava tiimipelaaja, jolla on aito palo päästä kehittymään osaksi huikeaa kasvutarinaamme? Emme oleta sinun osaavan vielä kaikkea, vaan tärkeintä on halu kehittyä kanssamme.

Uudessa tehtävässäsi painottuvat erilaiset myynnin ja markkinoinnin tukitehtävät sekä tapahtumien koordinointi. Vastaat kohteidemme hallinnasta ja tilojen hinnoittelusta CRM-järjestelmässämme Salesforcessa. Palvelet asiakkaitamme somessa ja puhelimitse sekä koordinoit asiakaspalvelutapahtumiamme ja asiakaskyselyjämme. Koordinoit markkinointimateriaalejamme sekä pidät nettisivumme dynaamisina ja ajantasaisina. Raportoit suoraan myyntijohtajalle.

Tulet työskentelemään keskeisenä osana menestyksekästä myyntitiimiä Vantaalla. Odotamme sinulta energistä Can Do -asennetta, vastuullisuutta, oma-aloitteisuutta ja asiakaslähtöisyyttä sekä ammatillista paloa kehittyä ja oppia. 

DEN:ssä ja Talliosakkeella pääset mukaan rakentamaan hienoa kasvutarinaa. Saat mahdollisuuden kehittyä sekä pääset vaikuttamaan omaan urapolkuusi talon sisällä.

Kiinnostuitko mahdollisuudesta? Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisätietoja Henkalta; henri.harma@talliosake.fi ja 044 0350 250. Lähetä palkkatoiveesi sekä CV:si tai LinkedIn -yhteystietosi 17.6.2018 mennessä. Paikkaa kannattaa hakea pikimmiten, sillä täytämme sen heti oikean henkilön löydyttyä.