(Poistunut julkaisusta)

Myyntikoordinaattori, StaffPoint, Fuengirola
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2019
Etsimme kasvavaan joukkoomme myyntikoordinaattoreita!

Teemme Fuengirolan toimipisteestä käsin töitä suomalaisen B2B asiakkuuksien parissa toimivan päämiehemme kanssa. Yritys on alansa edelläkävijä, jolla on vakaa missio muuttaa nykyistä markkinaa! Päämiehemme tavoite on auttaa asiakkaita kasvamaan kannattavasti toteuttamalla laadukasta kohderyhmä seulontaa, kartoittamalla markkinapotentiaalia ja sopimalla laadukkaita tapaamisia. Edustamasi yrityksen tärkeimpiä arvoja ovat:

Ihmiset aina edellä
Avoimuus
Työssä aina laatu ennen määrää
Suomen parhaat asiakaskohtaamiset
Pitkät ja kehittyvät asiakassuhteet

Myyntikoordinaattori on henkilö, joka aloittaa myynninpolun aktivoimalla asiakkaita puhelimitse. Tulet vastaamaan sinulle nimettyjen asiakkuuksien kalentereiden täyttymisestä ja näin myös myynnin kasvun varmistamisesta. Pääset ottamaan kaupallisesti sen tärkeimmän soiton, eli ensimmäisen, ja myymään idean siitä miksi asiakkaan kannattaisi kalenterista aikaa antaa. Myynnin voit jättää kuitenkin turvallisin mielin asiakkuutesi haltuun.

Kaikessa tekemisessämme korostamme, luotettavaa toimintaa, tekemisessä laatua ja työssä mitataan selkeästi sen tuottamaa hyötyä. Haluamme auttaa meidän asiakkaitamme olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja antaa myyntihenkilöstölle vapauden keskittyä myyntiin ja olemassa olevan asiakaskunnan säilyttämiseen. Tässä tärkeimpinä tekijöinä ovat puhelinalan ja modernit myynnin työvälineet.

Edellytämme sinulta:

Kykyä heittäytyä
Tunneälyä
Sisua ja pitkäjänteisyyttä
Sitoutumista
Omatoimisuutta
Positiivista nälkää
Kykyä ja kiinnostusta työskennellä puhelimitse
Perus ATK-taitoja ja kykyä omaksua erilaisia digityökaluja ja järjestelmiä, jotka tukee modernia myyntiä ja työtäsi

Tarjoamme sinulle:

Turvallisen ympäristön kasvaa ja kehittyä
Motivoivan palkkiomallin, joka sisältää hyvän (Espanjan TES:n mukaisen) palkan + kannustavan bonusmallin, jossa omaan tuloansioon on helppo vaikuttaa ilman bonuskattoa!
Säännöllisen työajan (7-15 arkisin)
Avoimen ja positiivisen työympäristön
Mielenkiintoisia asiakkuuksia
Mahdollisuuden taitotason kehittämiseen
Hyvät henkilöstöetuudet
PARHAAT työkaverit ja voittavan joukkueen