(Poistunut julkaisusta)

Myyntikoordinaattori pääkaupunkiseudulle
DB Schenker

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

DB Schenker - Deutsche Bahnin kuljetus- ja logistiikkatoimintoja tarjoava liiketoimintayksikkö on liikevaihdon ja suorituskyvyn perusteella maailman toiseksi suurin logistiikkapalveluiden tarjoaja. Euroopan maantiekuljetuksissa olemme markkinajohtaja. DB Schenkerissä työskentelee yli 72 000 työntekijää eri puolilla maailmaa, Suomessa meitä on noin 1 300. Palveluvalikoimaamme kuuluvat maakuljetukset, lento- ja merikuljetukset sekä sopimuslogistiikan palvelut.

Haemme tavoitteellista, tuloshakuista ja määrätietoista myyntikoordinaattoria Vantaan Viinikkalaan työskentelemään osana innostunutta ja asiantuntevaa Indoor Sales -myyntiryhmää. Myyntikoordinaattorina vastaat pääasiassa voimakkaasta uusasiakashankinnasta sekä oman myyntisalkkusi kehittämisestä keskittyen keskisuuriin asiakkuuksiin.

Tehtävässäsi pidät aktiivisesti yhteyttä puhelimitse asiakkaisiin, syventäen ja kehittäen yhteistyötä tavoitteellisesti. Tukena työssäsi ovat ammattitaitoinen myyntiorganisaatiomme ja tuotantohenkilöstömme.

Olet luonteeltasi myyntihenkinen, aktiivinen ja ulospäinsuuntautunut. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot. Tehtävässä menestyminen edellyttää voimakasta tavoitehakuisuutta ja periksiantamatonta asennetta sekä kykyä työskennellä itsenäisesti ja tiimissä.

Korkeakoulututkinto, aiempi myyntikokemus tai logistiikka-alan tuntemus luovat hyvän pohjan työssä menestymiselle. Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista, muu kielitaito on eduksi.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyiset työsuhde-edut sekä mahdollisuuden kehittyä kansainvälisen logistiikkakonsernin palveluksessa.

Lisätietoja tehtävästä toimistoaikaan antaa Head of Field Sales, eCom & Indoor, Helsinki, Janne Matikka, p. 010 520 2808.

Hae tehtävään 27.1. mennessä sähköisellä lomakkeella.