(Poistunut julkaisusta)

Myyntikoordinaattori, Oy Beweship Ab, Vantaa
Oy Beweship Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Oy Beweship Ab on suomalainen yksityisomistuksessa oleva logistiikka- ja huolinta-alan yritys, joka on perustettu vuonna 1957.
Pitkät perinteet ja perheomisteisuus tekevät Beweshipistä yhden alan harvoista yksityisistä organisaatioista.
Beweship tunnetaan ammattitaitoisista palveluistaan ja etenkin joustavuudestaan. Beweship kouluttaa jatkuvasti henkilökuntaansa vastaamaan huolinta- ja logistiikka-alan muuttuviin haasteisiin.

Etsimme Beweshipille nyt uutta Myyntikoordinaattoria Vantaan pääkonttorille osaksi ammattitaitoista myyntitiimiä. Tässä tehtävässä pääset monipuolisesti osallistumaan inbound- myynnin prosesseihin logistiikka-alalla, ottaen koppia uusista asiakkuuksista sekä hinnoittelusta. Beweship tarjoaa logistiikka- ja huolinta-alan palveluita hyvin laaja-alaisesti, joten tehtävässä tulevat tutuiksi mm. maantie-, lento-, meri- varasto- ja huolintapalveluiden hinnoittelu sekä palvelumallit. Tehtävässä on mahdollisuus kehittyä niin myynnin kuin markkinoinninkin saralla.

Etsimme tehtävään palveluhenkistä, myynnistä ja logistiikasta aidosti kiinnostunutta henkilöä, joka haluaa tarjota asiakkailleen parasta palvelua ja osallistua myynnin kehittämiseen. Kokemus myynnistä sekä logistiikka-aloista lasketaan eduiksi. Hyvistä IT-taidoista sekä järjestelmällisyydestä on hyötyä, suomen ja englannin kielen sujuva osaaminen ovat tehtävässä pakollisia. Muu kieliosaaminen katsotaan eduksi.

Beweship panostaa vahvasti henkilökuntansa ajan tasalla olevaan monipuoliseen ammatilliseen osaamiseen, ja onkin tunnettu vakaana työnantajana, jossa tehdään pitkiä työuria. Koulutusten lisäksi muita työsuhde-etuja ovat lounas- kulttuuri- ja liikuntasetelit, laaja työterveyshuolto sekä kilpailukykyinen palkkaus.

Tehtävä on vakituinen sekä kokoaikainen, ja tarve uudelle myyntikoordinaattorille on heti. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa hakea paikkaa nopeasti. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Adeccon Senior HR konsultti Juhani Äikäs, 040 663 4711, juhani.aikas@adecco.fi