(Poistunut julkaisusta)

Myyntikoordinaattori, osa-aika, Vantaa
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019
Etsimme nyt osa-aikaista myyntikoordinaattoria asiakasyrityksellemme Orbion Consultingille tietoliikenneverkkojen kuuluvuusongelmien ratkaisujen pariin. Mikäli haluat kehittyä myyjänä uniikilla toimialalla, et pelkää epäonnistumisia ja omaat sisäisen palon asiakastyössä toimimiseen, on myyntikoordinaattorin paikka sinua varten. Mikäli kiinnostuit, lue alta lisää ja hae tehtävään jo tänään!
KUVAUS
Myyntikoordinaattorina tarkoituksesi on kartoittaa ja prospektoida potentiaalisia asiakkaita ja myydä heille ratkaisuja erinäisten verkkojen kuuluvuusongelmiin (esim. matkapuhelinviestintä). Asiakkaisiin kuuluu siten esimerkiksi rakennuspuolenosaajia, kiinteistösijoittajia ja teleoperaattoreita. Käytännössä pyrit tarjoamaan kuuluvuusmittauksia, ja siten esittää ratkaisuja asiakkailla ilmeneviin ongelmiin.
Työaika keskittyy arkisin kello 8-16 välille, ja osa työstä on mahdollista suorittaa myös kotoa käsin. Työympäristöösi kuuluu mm. suunnittelijoita, myyjiä sekä muita sidosryhmiä.

Tarjoamme


* Joustavat työajat
* Mahdollisuuden etätyöhön (esim. viikossa 1 päivä toimistolla, 1 päivä kotona)
* Uniikin toimialan
* Mahdollisuuden edetä yrityksen sisällä ja laajentaa tehtävänkuvaa oman motivoituneisuuden ja kehittymisen mukaisesti


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Noin 30% kylmäsoittelua
* Noin 70% prospektointia ja muuta taustatyötä, sekä liidien läpikäyntiä ja palaverien sopimista
* Oman kehityksen mukaan mahdollista osallistua myös asiakastapaamisiin

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tehtävä sopii sinulle, joka haluat kehittyä myyjänä haastavalla toimialalla ja uskallat ottaa myös asiakkaiden kielteisiä päätöksiä vastaan. Tehtävässä menestyminen edellyttää siis positiivista, aktiivista ja lannistumatonta asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, sekä jonkin verran ymmärrystä rakennus- ja/tai sähköalasta.
Tehtävään ei edellytetä aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta aikaisempi kokemus asiakkaiden kontaktoimisesta puhelimitse katsotaan toki eduksi.
Etsimällämme henkilöllä on siten:


* Hyvät vuorovaikutustaidot
* Ymmärrystä rakennusalasta
* Positiivinen ja lannistumaton asenne
* Sujuva suomen kielen taito
* Hyvät Office-taidot


Eduksi katsomme myös englannin osaamisen, muun teknisen osaamisen sekä mahdollisen toimialatuntemuksen.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kk, 7,5-22,5 tuntia viikossa
* Sijainti: Äyrite 16, 01510 Vantaa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Orbion Consultingin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Orbion Consulting on pohjoismainen huippuosaaja. Orbion Consulting on luotettava kumppani kaikissa tietoliikenneverkkojen, verkotetun infrastruktuurin ja langattomien radioverkkojen rakentamiseen ja käyttöön liittyvissä asioissa.