(Poistunut julkaisusta)

Myyntikoordinaattori Muotolevylle
Muotolevy Rakennustuotteet Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2017
Muotolevy Rakennustuotteet Oy
Muotolevy on voimakkaasti kehittyvä rakennustuotteisiin ja -palveluihin keskittyvä konserni. Muotolevy konserniin kuuluu viisi yhtiötä: Muotolevy Oy, Muotolevy Rakennustuotteet Oy, Muotolevy Tilaratkaisut Oy, Planson United Oy ja Raitatuote Oy.
Muotolevy Rakennustuotteet Oy on rakennustuotteiden valmistuttaja ja Etex Group Oy:n levytuotteiden maahantuoja. Asiakkainamme ovat rautakaupat sekä rakennus- ja asennusliikkeet.
Toimenkuva
Haemme vauhdikkaaseen joukkoomme asiakaspalvelun ammattilaista vakituiseen työsuhteeseen.

Asiakaspalvelun tehtäviin kuuluvat laskutus sekä tilaustenkäsittely ja myyntitilausten syöttäminen järjestelmään, kuljetusten järjestäminen, asiakaspalvelu ja -neuvonta puhelimitse (mm. hinnoitteluun, kuljetuksiin, varastolähetyksiin ja tilauksiin liittyvät asiat), tuotteiden sisäänkutsut ja asiakasrekisterin ylläpito. Tehtävässä on käytössä Visma L-7 toiminnanohjausjärjestelmä ja normaalit Office-työkalut.
Odotamme sinulta
Etsimme vastuullista tiimipelaajaa, jolla on soveltuva koulutus, esim. tradenomi sekä mielellään aiempaa kokemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää organisointikykyä, systemaattisuutta, luotettavuutta, englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä kykyä ottaa asioista omatoimisesti selvää ja toimia itsenäisesti työnkuvan perusteella.
Muut tiedot
Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä sekä hyvät työsuhde-edut ja kehittymismahdollisuudet tulevaisuuteen panostavassa konsernissamme, jossa haasteet mahdollistavat kasvamisen. Palkka määräytyy tehtävän ja hakijan osaamisen mukaan.

Tässä haussa meitä avustaa VMP Länsi-Uusimaa, joten hae tehtävää alla olevan linkin kautta. Muista merkitä hakemukseen palkkatoiveesi sekä liittää ansioluettelosi. Hyvin täytetty profiili edesauttaa hakusi nopeaa käsittelyä. Tehtävään liittyvät kysymykset pyydämme soittamaan 19.9. klo 8-9 tai 25.9. klo 10:30-11:30 välisenä aikana p. 040 307 5409.
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Marjo Järvinen, Marjo.Jarvinen@vmp.fi, 040 307 5409
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 30.09.2017 mennessä.