Myyntikoordinaattori (LKV)
OP Koti Helsinki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Oletko kiinteistönvälityksen ammattilainen?

Oletko haaveillut alaan liittyvästä työstä, jossa pääsisit myymisen sijaan keskittymään myynnin tukemiseen kiinteällä kuukausipalkalla, suurelta osin normaalina päivätyönä?

Onko hyvän välitystavan ja laadun varmistaminen sinulle sydämen asia?

Me OP Koti Helsingissä etsimme juuri sinua! Kasvumme myötä olemme luoneet uuden roolin organisaatioomme, ja kaipailemmekin nyt joukkojamme vahvistamaan

Myynnin koordinaattoria (LKV)

Roolissasi toimit myynnin tukena Helsingin toimipisteessämme, ja ennen muuta autat myyntiä suoriutumaan tehtävistään laadukkaasti ja hyvän välitystavan mukaisesti. Keskeistä työssäsi ovat pankille annettavat vakuusarviot, joita teet tiiviissä yhteistyössä Helsingin Osuuspankin kanssa. Näiden lisäksi pääset vastaamaan toimeksiantojen laadukkaasta tarkistuksesta sekä uusien välittäjiemme perehdytyksestä järjestelmien ja välitysprosessin osalta.

Menestyksen avaimet

Lähtökohta tässä työssä onnistumiseen on aiempi kiinteistönvälityksen myyntikokemus sekä LKV-tutkinto, ja näiden myötä tunnetkin hyvin kiinteistönvälitysalaan liittyvät lait ja hyvän välitystavan periaatteet. Meille on tärkeää, että tunnet paloa hyvän välitystavan edistämiseen, siihen liittyvien toimintamallien parantamiseen sekä järjestelmien kehittämiseen. Koska työssä vakuusarvioiden antaminen pankille on isossa roolissa, luonnollisesti sinulta löytyy siihenkin hyvää osaamista ja aitoa kiinnostusta.

Tyyppinä olet tunnollinen, laatuun orientoitunut ja vahva vuorovaikuttaja varustettuna hyvillä järjestelmä- ja digitaidoilla, englannin kielen taidolla ja muutosmyönteisellä asenteella. Sinua motivoi suuresti työ, jossa voit auttaa myös toisia toimimaan lain ja hyvien tapojen mukaisesti. Ajoittainen joustamisen tarve tai aikapaine eivät sinua heilauta.

Mitä tarjoamme sinulle?

Jos arvostat maineikasta ja rehtiä työnantajaa, tutkitusti Suomen luotettavin välitysalan työnantaja OP Koti Helsinki tarjoaa vakaan paikan tehdä työtä ja olla osa mittavaa verkostoa, jossa työympäristö on raikas ja moderni.

Saat meiltä kiinteän kuukausipalkan, ja lisäksi koulutamme ja tuemme sinua roolissasi tarpeidesi mukaan; meillä et jää yksin! Ja tietenkin Suomen finanssialan suurimman työnantajan eli OP Ryhmän piiriin kuuluminen tuo paljon muitakin etuja, joista mainittakoon mittavat ja arvokkaat henkilöstöedut; meillä saat esimerkiksi laajan terveydenhoidon ja rahallisesti merkittäviä alennuksia pankki- ja vakuutustuotteista.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, mahdollinen tuleva esimiehesi eli toimitusjohtajamme Kirsi Tenhunen vastaa mielellään kysymyksiisi, puh. 044 745 5866 tai kirsi.tenhunen@op.fi.

Jos taas tunnet jo olevasi etsimämme ammattilainen, kerro motivaatiostasi ja taustastasi meille 24.11. 2019 mennessä oheisen hakunapin kautta tai osoitteessa op-careers.fi. Älä suotta jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään huumausainetesti ja terveyskysely.

OP Koti Helsinki Oy LKV toimii lähes neljänkymmenen ammattilaisen voimin pääkaupunkiseudulla. Tunnemme toimialueemme kuin omat taskumme, ja haluamme olla ihmistä lähellä, tarjoten moderneja kiinteistönvälityksen palveluja yhä laajenevalle asiakaskunnallemme.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot