(Poistunut julkaisusta)

Myyntikoordinaattori, kokoaikainen, Visma Software Oy, Helsinki
Visma Software Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2019

Kiinnostaisiko sinua päästä hyödyntämään hyviä vuorovaikutustaitojasi sekä kehittymisorientoitunutta työskentelyotetta ja asennetta? Oletko rohkea ja proaktiivinen henkilö, joka haluaa tehdä merkityksellistä työtä myynnin tehtävissä? Mikäli vastasit kyllä, voit olla hakemamme myyntikoordinaattori Visma Software Oy:lle!

 

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Visma Software Oy:lle myyntikoordinaattoria kokoaikaiseen ja toistaiseksi voimassaolevaan tehtävään Helsinkiin. Työllistyt tehtävään suoraan Visma Softwarelle. 

Myyntikoordinaattorina tehtävänäsi on työskennellä myyntiliidien parissa, soittaen niiden perusteella potentiaalisille asiakkaille esikartoituspuheluita ja selvittää heidän tarpeitaan Visma Sofwaren tuotteita kohtaan. Löydettyäsi uusia kultasuonia myyntimahdollisuuksista, välität ne eteenpäin kollegoillesi myyntityön jatkamiseksi. Tyypilliset Visma Softwaren asiakkaat ovat pieniä ja keskisuuria yrityksiä, jotka etsivät itselleen uutta toiminnanohjausjärjestelmää. Pääset työskentelemään Helsingin keskustassa kannustavaan sekä tiiviiseen työyhteisöön. 

Visma Software Oy on ohjelmistoalan yritys, joka tarjoaa toiminnanohjaus- ja taloushallintajärjestelmiä sekä niihin liittyviä koulutus- ja ylläpitopalveluita pk-yrityksille. Tuotteitamme ovat mm. Visma.net, Visma L7, Visma Nova, Visma Fivaldi sekä Visma Movenium. Tarjoamme asiakkaillemme myös verkkolaskutus- ja verkkopalkkaratkaisuja.

Visma on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo. Asiantuntijamme auttavat kaikenkokoisia yrityksiä toimimaan fiksummin ohjelmistoratkaisujen ja IT-konsultoinnin avulla. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 800 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita, joista yli 300 000 asiakasta käyttää Visman ratkaisuja SaaS-palveluna. Vismalla työskentelee 8 500 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo 1 250. Vuonna 2017 liikevaihto oli n. 965 milj. euroa.

https://www.visma.fi/

 

Pääasialliset tehtävät

  • Tarvekartoituspuhelut potentiaalisten asiakkaiden kanssa
  • Liidien jakaminen kollegoille myyntityön jatkamiseksi
  • Uusien asiakkaiden etsiminen

Odotamme sinulta

  • Kykyä ajatella innovatiivisesti ja halua kehittää toimintaa
  • Korkeaa motivaatiota myyntityössä menestymiseen ja itsensä kehittämiseen
  • Asiakaslähtöistä työskentelyotetta ja asennetta

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

  • Hyvät työsuhde-edut
  • Kannustavan ja kehittävän työyhteisön
  • Mahdollisuudet urapolulle
  • Joustavat työajat

 

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 20.06.2019, mutta nopeus on valttia! Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Manager Hanni Lehmusvirta.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.