(Poistunut julkaisusta)

Myyntikoordinaattori, kokoaikainen, Finn-ID, Vantaa
Finn-ID Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2019

Oletko valmis kehittämään taitojasi ja hyödyntämään aktiivista sekä myynnillistä työotettasi merkityksellisten tehtävien parissa? Kiinnostaisiko sinua toimia kasvavassa teknologiayrityksessä huikeassa ja ihmisläheisessä työyhteisössä, jossa yksilöt otetaan huomioon? Mikäli vastasit kyllä, voit olla etsimämme myyntikoordinaattori asiakkaallemme Finn-ID Oy:lle!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme Finn-ID Oy:lle myyntikoordinaattoria 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävä on kokoaikainen ja työllistyt tehtävään Studentworkin kautta. Määräaikaisuuden jälkeen sinulla on hyvät mahdollisuudet jatkolle.

Myyntikoordinaattorin tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisten tehtävien parissa myynnin tukena. Tehtävä sisältää muun muassa asiakkaiden prospektointia ja myyntitapaamisten sopimista myyjille asiakkaiden kanssa. Seuraat aktiivisesti myyjien kalenteria, ja pyrit koordinoimaan heille tapaamisten lisäksi muita liiketoimintaa edistäviä varauksia. Tarvittaessa pääset myös tekemään asiakkaille muun muassa myyntitarjouksia sekä valmistelemaan myyjille myyntipresentaatioita. Tärkeintä tehtävässä on kehittymisorientoitunut ja vastuullinen asenne sekä aito kiinnostus myyntityötä kohtaan. Voit olla myyntiurasi alussa, tai jo kokemusta omaava tekijä. Finn-ID:n viihtyisä toimisto sijaitsee Vantaalla, jossa pääset työskentelemään äärimmäisen ihmisläheiseen sekä kehittävään ja kannustavaan työyhteisöön. Alempaa löytyvästä videosta voit tutustua tarkemmin Finn ID:n huippuviihtyisään työyhteisöön, jossa sinulla on mahdollisuus työskennellä. 

Tarjoamme asiakkaillemme työnohjaukseen ja logistiikkaan ratkaisuja, joilla lisätään läpinäkyvyyttä, luotettavuutta ja tuottavuutta. Erityisen iloisia olemme siitä, että uudet työtavat ja -menetelmät helpottavat konkreettisesti asiakkaidemme arkea ja tuovat iloa joka päiväiseen tekemiseen. Olemme onnellisia ja ylpeitä siitä, että saamme rakentaa Suomeen entistä parempia työpaikkoja - yhdessä asiakasyritystemme kanssa.

https://www.finn-id.fi/

https://www.youtube.com/watch?v=EO-an1UbmvQ

Pääasialliset tehtävät

 • Myyjien tukeminen heidän tehtävissään
 • Myyntitapaamisten sopiminen ja yhteydenpito asiakkaiden kanssa
 • Myyntitarjouksien ja -esitelmien valmistelu

Odotamme sinulta

 • Sujuvia vuorovaikutustaitoja suomen sekä englannin kielellä
 • Kehittymisorientoitunutta ja reipasta asennetta työtä kohtaan
 • Aitoa kiinnostusta myyntityötä kohtaan

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Äärimmäisen viihtyisään työyhteisöön
 • Hyviin työsuhde- sekä kehitysmahdollisuuksiin, esim. kolme päivää vuodessa itsensä kehittämiseen
 • Hyvät etenemismahdollisuudet
 • Hyvän perehdytyksen
 • Osaavan tiimin ympärillesi
 • Ympärillesi yrityksen, jossa aidosti välitetään asiakkaasta ja jossa se pyritään näyttämään myös arjen tekemisessä

 

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 11.8.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on elokuun loppupuolella. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Juho Luukkainen.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.