(Poistunut julkaisusta)

Myyntikoordinaattori, Kauko Oy, kokoaikainen, Helsinki
Kauko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Oletko myyntihenkinen ja kiinnostunut teknologiasta? Löytyykö sinulta innokkuutta tarttua puhelimeen ja palvella asiakkaita tilausten kanssa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme Myyntikoordinaattori!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Kauko Oy:lle, energistä Myyntikoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään aluksi Studentworkin kautta asiakkaalle. Moderni toimisto sijaitsee Itämerenkadulla Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Myyntikoordinaattorin tehtävässä myyt toimistolta käsin jälleenmyyjille teknisiä työvälineitä, kuten tietokoneita ja tabletteja. Pääset vaikuttamaan työlläsi B2B-myynnin kulkuun ja neuvomaan asiakkaita tuotteisin liittyvissä kysymyksissä. Työ tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden kehittää myyntitaitojasi sekä edetä kompetenssiesi mukaan.

Kun tietotyötä on tehtävä ajasta ja paikasta riippumatta, Kauko innovoi ja tarjoaa saumattomasti toimivat laitteet ja ohjelmistot huippuammattilaisille. Tuotteet tukevat liikkuvassa ympäristössä liikkuvien asiantuntijoiden työntekoa ja ovat tunnettuja kestävyydestään. Kauko Oy tarjoaa inspiroivan ja ennakkoluulottoman työyhteisön, joka tukee kehitystäsi. Lue lisää Kauko Oy:stä: https://www.kauko.com/fi/etusivu

 

Pääasialliset tehtävät

 • Vastaat myyntitiedusteluihin
 • Hoidat B2B-myyntiä ja siihen liittyvien tuote- ja hintatietojen neuvontaa
 • Tuet työlläsi kenttämyyjien myyntiprosesseja

Odotamme sinulta

 • Proaktiivista työotetta ja aitoa kiinnostusta myyntityöhön
 • Soveltuvia opintoja (esim. IT- tai kaupallinen koulutus)
 • Tietämystä teknisistä laitteista
 • Hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden

 • Kerryttää arvokasta työkokemusta B2B-myynnin alalla
 • Kehittää teknisiä taitojasi ja tuotetietoutta
 • Liittyä ammattimaiseen sekä rentoon työyhteisöön
 • Yrityskulttuurin, jossa annetaan kehittyä omien kompetenssien mukaan

 

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 27.6, mutta nopeus on valttia! Aloitus viimeistään elokuun 2019 aikana. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia sähköpostitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Consultant Manager Tiia Mäenpää +358504637212, tiia.maenpaa@studentwork.com.

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.