(Poistunut julkaisusta)

Myyntikoordinaattori, Kassatiimi Oy (Helsinki)
Kassatiimi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019

Kassatiimi on kassajärjestelmien asiantuntija jo vuosikymmenien kokemuksella. Yrityksemme on perustettu vuonna 1991 ja päätoimintamme on kassakoneiden, ohjelmistojen ja kassajärjestelmien sekä niihin liittyvien laitteiden maahantuonti ja markkinointi.

Yhteistyössä Click Henkilöstöpalveluiden kanssa etsimme joukkoomme nyt myyntikoordinaattoria kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen. Kyseessä on suorarekrytointi, eli työntekijä solmii työsopimuksen suoraan Kassatiimi Oy:n kanssa.

Myyntikoordinaattorin tehtävänkuva on hyvin monipuolinen ja pääset tässä työssä itse vaikuttamaan työnkuvaasi sekä hyödyntämään omia vahvuuksia. Työtehtävät sisältävät mm. kassajärjestelmien ja maksupäätteiden ylläpidollisia työtehtäviä, tilausten vastaanottamista, asiakaspalvelua sekä erilaisia myynnin tukitehtäviä. Myyntihenkiselle työntekijälle tarjotaan myös myynnillistä vastuuta, joten kokemus aikaisemmasta myyntityöstä (B2B) katsotaan hakijalle eduksi.

Tehtävässä menestyy parhaiten ulospäin suuntautunut, sopivasti huumorintajuinen ja asiakaspalvelusta nauttiva henkilö. Työtehtäviin ja yrityksen toimintatapoihin saat kattavan perehdytyksen heti työsuhteesi alkuvaiheessa.

Hakijoilta edellytämme:
• B-ajokorttia sekä valmiutta tehdä myös liikkuvaa työtä
• kiitettävää suomen kielen ja riittävää englannin kielen osaamista
• asiakaspalveluhenkisyyttä
• vähintään perustason it-taitoja
• kykyä toimia myös itsenäisesti ja suunnitella omat aikataulut

Eduksesi luemme:
• teknisen osaamisen
• aikaisemman kokemuksen myyntityöstä (B2B)
• luovan työotteen ja palavan halun päästä kehittämään uusia toimintatapoja
• aikaisemman kokemuksen ravintola-alalta

Tähän tehtävään kriteereistä riippumatta etsitään oikeanlaista persoonaa ja hyvä asenne ratkaisee lopulta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä edustamaan alan markkinajohtajan laadukkaita tuotteita, erinomaiset henkilöstöedut sekä huumorintajuisen ja rennon tiimin toimintasi tueksi.
Aloitus sopimuksen mukaan joulukuussa tai viimeistään tammikuun alusta.

Kaikki lisätiedot tehtävästä Click Henkilöstöpalvelut Oy:n Mikael Karlssonilta tiistaisin ja torstaisin klo 14-15 välillä, puh. 050 411 0252.

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta ja kerro mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Voit myös halutessasi lähettää hakemuksen ja ansioluettelosi sähköpostitse Mikael Karlssonille. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi.