(Poistunut julkaisusta)

Myyntikoordinaattori (Internal Sales), Siemens Financial Services
Siemens Financial Services Ab, sivuliike Suomessa

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.2.2020

Myyntikoordinaattori, Internal Sales, Siemens Financial Services

Maailmanlaajuiseen Siemens-konserniin kuuluva Siemens Financial Services (SFS) tarjoaa laajan valikoiman erilaisia rahoitustuotteita yritysten laitehankintoihin Siemensin ja yhteistyökumppaneiden kautta. SFS toimii rahoittajana mm. toimistotekniikan, it-laitteiden, korjaamo- ja tuotantolaitteiden, kahviautomaattien, sairaalalaitteiden ja logistiikan toimialoilla. Siemens Financial Services elää vahvan kasvun aikaa ja työllistää maailmanlaajuisesti jo yli 3000 henkilöä 16 maassa ja Suomessa 50. Siemens Financial Services on toiminut Suomessa vuodesta 1989 ja kasvanut toimintansa aikana yhdeksi Suomen merkittävimmistä laiterahoitusyhtiöistä.

 

Mitkä ovat ensisijaiset vastuualueesi?

Olet yhteydessä yhteistyökumppaneihin proaktiivisesti, koulutat heitä käyttämään tehokkaasti rahoitusratkaisujamme ja opastat heitä sähköisen rahoitustyökalun käytössä. Tulet vastaamaan itsenäisesti omista asiakkuuksistasi ja sinulla on oma myyntitavoite. 

 

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla on aiempaa kokemusta myyntityöstä sekä asiakkuuksien hoitamisesta etkä pelkää tarttua puhelimeen. Toimit paineenkin alla jämäkästi sekä tehokkaasti ja tartut työhön ratkaisukeskeisellä otteella. Olet oma-aloitteinen ja nopea oppimaan. 

Henkilönä olet huumorintajuinen ja ulospäinsuuntautunut. Vaikka töitä tehdäänkin suurella ammattitaidolla ja sitoutumisella, rempseä huumori sekä positiivinen ilmapiiri kuuluvat päivittäiseen työntekoon!

 

Toivottu osaaminen:

  • Vähintään 12 kk:n työkokemus vastaavista työtehtävästä (myynnin ja/tai asiakaspalvelun parista)
  • Kaupallinen koulutustausta
  • Aiempi kokemus rahoitus-, pankki-, tai leasingsektorilta on etu, mutta ei välttämätöntä
  • Hyvä ongelmaratkaisukyky ja erinomaiset yhteistyötaidot
  • Tarkka ja palveluhenkinen työote
  • Sujuva kommunikointi suomeksi ja englanniksi

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus kehittää omaa ammattitaitoasi ja työskennellä mukavien ja ammattitaitoisten kollegoiden parissa kansainvälisessä organisaatiossa. Pääset vaikuttamaan omien työpäiviesi kulkuun ja näkemään rahoitusalaa myös oman tehtäväsi ulkopuolella työskennellessäsi eri osastojemme kanssa. Toimisto sijaitsee Espoon Perkkaalla Derby Business Parkissa.

 

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, lisätietoja antaa mielellään Tiia Salomaa, Internal Sales Manager +358 10 511 2256.

Luo itsellesi henkilökohtainen hakijaprofiili ja lähetä CV:si /hakemuksesi 20.3.2020 mennessä.