Myyntikoordinaattori - Helsinki
Lapetek Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019
Oy Lapetek Ab on keittiöalan maahantuontiyritys ja tukkuliike, jonka mallisto sisältää kattavan valikoiman altaita, hanoja, jätemekanismeja ja liesikupuja. Tuotteet tulevat alan johtavilta valmistajilta ympäri maailmaa. Lapetek kuuluu Lapetek Group konserniin, jonka liikevaihto on noin 11 miljoonaa euroa ja luottoluokitus AAA. Yhtiö on perustettu vuonna 1982.Tuomme vuosittain markkinoille keittiötuotteiden uusimmat trendit tarjoten samalla turvallisia ja pitkäaikaisia ratkaisuja. Korkea laatu ja vastuu ympäristöstämme kaikissa toiminnoissamme ja tuotteissamme tekee Lapetekin tuotteesta huolettoman ratkaisun. Toimimme sekä laatu- että ympäristöstandardien mukaisesti ja kannamme myös vastuuta paremmasta tulevaisuudesta tukemalla vuosittain Syöpäsäätiön toimintaa.

Haemme yhteistyössä Lapetek Oy:n kanssa kahta positiivista myyntikoordinaattoria osaksi myyntipalvelutiimiä. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin Tattariharjussa.

Tehtäviisi kuuluvat

 • asiakaspalvelu
 • asiakassuhteiden hoitaminen (esim. mallisto-/tuote-esittelyt ja –neuvonnat)
 • aktiivinen asiakkaiden kontaktoiminen (esim. myynnilliset kartoitussoitot)
 • tarjousten tekeminen, käsittely sekä jälkiseuranta
 • tilausten käsittely
 • myyntikoulutukset

Toivomme sinulta

Toivomme sinulta ulospäinsuuntautuneen persoonan lisäksi itseohjautuvuutta ja aktiivisuutta. Olet palvelu- ja ratkaisuhakuinen henkilö, jolta löytyy myynnillistä asennetta. Lisäksi olet järjestelmällinen, tehokas ja joustava tiimipelaaja, joka kykenee pitämään langat käsissään. Et ainoastaan suorita työtäsi vaan mietit aina muutaman askeleen pidemmälle ja haluat löytää asiakkaalle parhaan mahdollisen ratkaisun. Lisäksi sinulta löytyy paineensietokykyä ja taitoa priorisoida työtehtäviä ajoittain hektisessä ympäristössä. Tulet työssäsi sujuvasti toimeen englannin kielellä ja ruotsin kielen osaaminen on eduksi.
Lapetek Oy tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn mukavassa työyhteisössä, jossa positiivisuus ja asiakaspalveluhenkisyys ovat kaiken a ja o. Myyntikoordinaattorina toimit monipuolisissa myyntipalvelutehtävissä aivan asiakasrajapinnassa ja hoidat aktiivisesti yhteydenpitoa sisäisiin ja ulkoisiin sidosryhmiin. Työ on itsenäistä, mutta osaava tiimi on tukenasi ja apunasi tilanteessa kuin tilanteessa. Tehtävä sopii sinulle, joka ymmärrät myyntipalvelun tärkeyden osana yrityksen tulosta ja haluat olla juuri se, joka jää asiakkaiden mieleen positiivisena palveluna.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa ma 4.2. klo 12-13 ja to 7.2. klo 10-11 Eilakaislan rekrytointikonsultti Minna Juutilainen, puh. 030 6090 531.
Koetko asiakaspalvelun ja tehtävät myynnin parissa omaksesi? Jos vastasit kyllä, niin jätä hakemuksesi CV:n ja palkkatoivomuksen kera 18.2.2019 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia koko hakuajan ja tehtävät täytetään heti sopivien hakijoiden löydyttyä.

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1226283
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 18.2.2019
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Helsinki