(Poistunut julkaisusta)

MYYNTIKOORDINAATTORI (Express-Kuva Oy)
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019
Express-Kuva Oy on valtakunnallisesti toimiva, pohjoismaiseen konserniin kuuluva junioriurheilu- ja koulukuvausyritys. Yli 30 vuotisella alan kokemuksellamme voimme tarjota teille rautaisen ammattitaidon omaavan tiimin palvelut. Konsernimme yritykset kuvaavat vuosittain n. 400 000 koululaista ja urheilijaa. Yrityksemme perusajatuksena on tarjota laadukkaita tuotteita kohtuulliseen hintaan. Oma pohjoismainen tuotantolaitoksemme takaa nopeat ja joustavat toimitukset kaikille tuotteille. Lisätietoja: www.expresskuva.com

 

Haemme asiakkaallemme

MYYNTIKOORDINAATTORIA Helsinkiin, Tampereelle tai Turkuun

Myynnillisessä tehtävässä kontaktoit asiakkaita puhelimitse valmiiden asiakaslistojen avulla, huolehdit sopimusasiakkaista, buukkaat kuvaustoimeksiantoja valokuvaajille ja kirjaat myynnit sähköiseen varausjärjestelmään. Hoidat myös muun muassa kuvausjärjestelyitä asiakkaan kanssa. Työ on tehty sinulle mahdollisimman mukavaksi toimivien työkalujen, hyväksi havaittujen toimintatapojen ja tiimin kannustavan tuen avulla.

Aiempi myyntikokemus on tehtävässä eduksi, mutta kokemusta enemmän merkitystä on nälkäisellä myyntiasenteella, hyvillä vuorovaikutustaidoilla ja motivaatiolla. Tässä tehtävässä hyötyä on urheiluseurojen toiminnan tuntemuksesta. Tärkeintä on, että sinulle on luontevaa työskennellä sosiaalisessa tehtävässä, pystyt mukautumaan asiakkaan tyyliin ja toiveisiin, sekä pitämään yllä asiakassuhteita myyntitapahtuman jälkeenkin.

Työtehtävät hoidat itsenäisesti etätiimin avustamana. Koska työ on hyvin itsenäistä, niin tarvitset myös omatoimista työotetta. Kommunikoit sujuvasti suomen ja englannin kielellä, Ruotsin kielen taito on sinulle plussaa, toimithan pohjoismaisessa konsernissa.   

Voit itse vaikuttaa työpaikan sijantiin, sillä työskentely onnistuu Helsingissä, Tampereella tai Turussa ja toimitila valitaan sinulle parhaiten sopivasta kaupungista! Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja pääset koulutusmatkalla tutustumaan yrityksen pääkonttoriin Ruotsissa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtävän lisäksi kannustavan ja mukavan tiimin tuen sekä mahdollisuudet pohjoismaisessa konsernissa.

Työ alkaa sopimuksen mukaan elo-syyskuussa.

Toimi nopeasti! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. 

Hae tehtävää viimeistään 30.6.2019 mennessä rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.manpower.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Laura Toikkanen numerossa 040 185 6438 tai sähköpostitse laura.toikkanen@manpowergroup.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.