Myyntikoordinaattori - Espoo
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 15.7.2021
Pörssinoteerattu perheyritys Tulikivi Oyj ja sen tytäryhtiöt muodostavat Tulikiven, joka on maailman suurin lämpöä varaavien tulisijojen valmistaja. Tulikivellä on kolme tuoteryhmää: Tulisijat, Saunat ja Sisustus. Tulikivi ja sen asiakkaat arvostavat hyvinvointia, sisustamista ja bioenergian hyötyjä. Tulikiven liikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa, josta viennin osuus on noin 55 prosenttia. Tulikivellä työskentelee noin 230 ihmistä.

Haemme asiakasyrityksellemme Tulikivi Oyj:lle myyntikoordinaattoria kuuden kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen. Jatko tehtävässä on mahdollinen. Työpaikka sijaitsee Espoossa ja tehtävä alkaa 16.8.2021. Toisen kierroksen haastatellut pidetään Tulikiven toimistolla elokuun alussa. Tehtävä on kokoaikainen päivätyö ja lisäksi on mahdollisuus liukuvaan työaikaan. 

Tehtävän kuvaus

Tehtävän kuva on monipuolinen. Tärkeimmät tehtävät liittyvät tarjouslaskentaan ja tilausten käsittelyyn. Vastaanotat tarjouspyyntöjä ja teet päivittäin kymmeniä tarjouksia. Vastaanotat tilauksia ja huolehdit, että tilauksilla on kaikki tarvittavat tiedot ja liitteet. Lisäksi tehtävään kuuluu muun muassa asiakaspalvelua, jälleenmyyjien neuvontaa kivitasojen valinnassa, asiakkaiden opastamista palveluiden toimintaan liittyen sekä mallipalojen lähettäminen ja mallipalahuoneesta huolehtiminen.  

Toivomme sinulta

Tehtävässä menestyy henkilö, jolla on kokemusta vastaavista tehtävistä, myyntihenkisyyttä ja tietämystä tilaus-toimitusketju prosessista. Eduksi katsomme kokemuksen keittiömyynnistä ja sisustustuotteiden tuntemuksen. Lisäksi toivomme, että olet iloinen ja reipas persoona. Työskentelet tarkasti, mutta nopeasti ja olet tunnollinen. Työskentely tapahtuu paljolti itsenäisesti, mutta osana mukavaa tiimiä. Sinulla on hyvät IT-taidot ja osaat käyttää sujuvasti Officen työkaluja (Word, Power Point ja Excel). ERP ja AutoCad hallinta katsotaan eduksi. Lisäksi tarvitset työssä suomen kielen lisäksi sujuvaa englannin kielen taitoa.
Tarjoamme sinulle monipuolisen toimenkuvan, työmahdollisuuden uniikkien tuotteiden ja toimialan parissa, joustavan työajan, hyvän perehdytyksen, etätyö mahdollisuuden sekä asiantuntevan tiimin.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Laura Enckell 8-16.7 ja Arttu Töyry 19.7 eteenpäin, etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.
Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen (pdf-muodossa) ja palkkatoivomuksineen viimeistään 1.8.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot