(Poistunut julkaisusta)

Myyntikoordinaattori, Espoo
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Korpinen on vuonna 1935 perustettu suomalainen yritys, joka on toiminut vahvana vaikuttajanaja merkittävänä esteettömyyden kehittäjänä. Korpisen Gaius-kylpyhuoneratkaisut on kehitetty vastaamaan itsenäisen ja omatoimisen elämän tarpeita. Gaius-tuotteiden kestävien teknisten ratkaisujen ja toiminnallisten ominaisuuksien lisäksi muotoilulla on keskeinen osa tätä kokonaisuutta. Vuodesta 2018 alkaen Korpinen on kuulunut osaksi AddLife-konsernia, joka toimii Euroopan laajuisesti Life Science-markkinoilla. https://www.korpinen.com/

Haussa nyt tarkka ja positiivisen asenteen omaava MYYNTIKOORDINAATTORI.

Vahvistamme tiimiämme ja etsimme langat käsissään pitävää moniottelijaa, joka on valmis tukemaan myyntiämme onnistumisessa. Tehtävä on vakituinen ja työpaikka sijaitsee Espoossa.

Kyseessä on uusi positio ja tehtävä tulee määräytymään valitun henkilön kompetenssien ja osaamisalueiden mukaan. Erityisesti tulevassa tehtävässä toivotaan painottuvan tarjouslaskenta ja myynnintuki. Tehtäviisi voi kuulua muun muassa seuraavia asioita:

Myynnin tukitoiminnot

 • Myyntitarjousten laadinta
 • Urakkalaskenta; tuote- ja määrälaskenta urakka-aineistosta
 • Myyntilaskutus

Asiakaspalvelu

 • Asiakastiedustelut ja yhteydenotot; puheluihin, sähköpostiviesteihin ja chattiin vastaaminen ja/tai tiedusteluiden välittäminen eteenpäin
 • Myyntitilausten tekeminen ja käsittely, tilausvahvistuksen toimittaminen asiakkaille ja toimitusten seuranta

Hakijalta odotamme ja toivomme:

 • Tarkkuutta ja huolellisuutta
 • Ratkaisukeskeistä ja asiakaspalveluhenkistä otetta
 • Sujuvan suomen kielen lisäksi englannin kielen hallintaa
 • Kaupallista tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. merkonomi, tradenomi)
 • Kokemusta rakennuspiirustusten lukemisesta tai valmiuksia oppia lukemaan teknisiä piirustuksia
 • Työkokemus tukkukaupan parissa on eduksi

Tarjoamme sinulle mukana työyhteisön, jossa on kansainvälinen toimintamalli. Haluamme aidosti tukea työntekijöitämme ja haluamme, että meillä viihdytään. Työmme on merkityksellistä ja olemme aidosti ylpeitä tuotteistamme. Tiimimme tukee kaikkia jäseniään ja toimimme yhdessä kohti yhteisiä tavoitteita.

Kiinnostuitko? Hienoa osoita kiinnostuksesi suuntaamme mahdollisimman pian. Valittu henkilö rekrytoituu suoraan yrityksen palkkalistoille ja rekrytointiprosessin kumppanina toimii Manpower.

Hae tehtävää viimeistään 05.03.2021 rekisteröidyllä CV:lläsi sivuston manpower.fi kautta. Suosittelemme ottamaan yhteyttä meihin mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuajan puitteissa.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antavat Recruitment Consultant Suvi Väänänen, suvi.vaananen@manpowergroup.fi ja Recruitment Consultant Laura Parviainen laura.parviainen@manpowergroup.fi .

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta.