(Poistunut julkaisusta)

Myyntikoordinaattori - Espoo
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019
Maailmanlaajuiseen Siemens-konserniin kuuluva Siemens Financial Services AB sivuliike Suomessa tuottaa rahoitusratkaisuja mm. lääketieteen, teollisuuden ja toimistotekniikan aloilla toimiville yhteistyökumppaneilleen. Siemens Financial Services elää vahvan kasvun aikaa ja työllistää maailmanlaajuisesti jo yli 3000 henkilöä, joista noin 50 työskentelee Suomessa.
Haemme yhteistyössä Siemens Financial Services AB:n kanssa Myyntikoordinaattoria Espoon pääkonttorille osaksi myynnintuki-tiimiä. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Espoon Derby Business Parkissa Perkkaalla. 

Tyypillinen päiväsi 

Myyntikoordinaattorina työskentelet osana myynnintuki-tiimiä. Työssäsi palvelet erilaisia yhteistyökumppaneita sekä vahvistat asiakassuhteita omalla palveluhenkisellä ja asiantuntevalla otteellasi. Tunnistat yhteistyökumppaneiden erilaiset tarpeet ja osaat tarjota sopivia rahoitusratkaisuja erilaisiin tilanteisiin sekä opastat heitä sähköisen rahoitustyökalun käytössä. Palvelet asiakkaita eri kanavissa, niin sähköpostitse kuin puhelimitse. Olet tärkeässä roolissa varmistamassa nopean, tehokkaan ja laadukkaan palveluprosessin toimivuuden. 

Haluamme sinut 

Asiakkuuksien hoitaminen on sinulle tuttua ja haluat laajentaa osaamistasi rahoitusalalla. Olet tottunut ylläpitämään ja syventämään asiakassuhteita puhelimen ja sähköpostin avulla. Sytyt hektisessä ympäristössä ja pidät ensiarvoisen tärkeänä laadukkaan palvelukokemuksen tuottamista. Hyvä ongelmaratkaisukyky ja erinomaiset yhteistyötaidot ovat välttämättömiä taitoja tässä työssä. Aikaisempi tausta rahoitusalasta sekä kaupallinen koulutus on eduksesi, mutta ei välttämättömyys. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi. 

Tarjoamme sinulle 

Onnistumisen tueksi sinulla on ympärilläsi toimisto täynnä osaavia ja aikaansaavia kollegoita. Työssäsi pääset myös kehittämään omaa kansainvälistä osaamistasi, sillä kollegoita sinulla on ympäri maailmaa. Työhyvinvoinnistasi pidetään huolta tarjoamalla erilaisia vapaa-ajan aktiviteetteja ja liikunnan ilosta pääset nauttimaan mm. toimitilojen omalla kuntosalilla. 

Työsuhde on kokoaikainen ja se solmitaan määräaikaisena vuoden loppuun saakka. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja hakemuksia käsitellään jo hakuaikana. 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Cantell, puh. 030 6090 597 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 18.3.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Tehtävään valituille henkilöille teetetään luottotietojen tarkastus